Prijava

Vaša prijava

21. MNL VUKOMERIČKE GORICE 2024. – Šiljakovini najveći izgled za prvaka ?

[]

Zadnje kolo se tradicionalno igra u Dubrancu gdje je podjela nagrada najboljim momčadima i pojedincima. A tko će biti prvak Breške za 2024. godinu?
Iako su gotovo do 12. kola bili vodeća momčad lige, igračima Novog Brda tog spomenutog kola sve šanse pale su u vodu nakon remija s Velikom Bunom 1:1, a i u zadnjem kolu su slobodni tako i bez ikakvih šansi za trofej. Najviše su takvim raspletom profitirali dečki iz Šiljakovine koji su minimalnom pobjedom protiv Markuševca 3:2 zasjeli na tron s 26 bodova i teško da će ga ispustiti.
Utakmice u Dubrancu počinju u subotu 17. kolovoza, u 16 sati, ovim redoslijedom. Markuševec – Opatija, Pokupsko – Šiljakovina, Lučelnica – Strezojevo, Lukinić Brdo – Velika Buna, Donji Hruševec – Kozjača, Kravarsko – Dubranec.

Prva je utakmica koja ne odlučuje previše između Markuševca i Opatije. Potom slijedi dvoboj istine gdje Šiljakovina samo pobjedom kontra Pokupskog definitivno postaje prvak Breške za ovu godinu.
No ipak ako se to ne dogodi u što je teško vjerovati, tu su ostale utakmice u kojima svoje prilike čekaju – Donji Hruševec pobjedom protiv Kozjače i zadnja utakmica gdje domaćin Dubranec čeka Kravarsko. Vjerujte bit će zanimljivo, a kako i sam voditelj lige Zlatko Petrac kaže – Na Breškoj ligi se samo zna, da se ništa ne zna do kraja!

Ova objava 21. MNL VUKOMERIČKE GORICE 2024. – Šiljakovini najveći izgled za prvaka ? se prvi puta pojavila na cityportal.hr.