Prijava

Vaša prijava

Bitka za pozicije uz novu pobjedu: Ekipa iz drugog plana sredila i Jarun

[]

Već po običaju, i ovoga su puta nakon nogometaši Gorice igrali dan nakon prvenstvene utakmice. Ne u istom sastavu, naravno, jer ovo su utakmice u koja minute skupljaju i formu love igrači koji su imali malu ili nikakvu minutažu dan prije. Nakon Lučkog i Rudeša, protivnik je i ovoga puta, dan nakon Osijeka, bio zagrebački klub, odnosno Jarun Jerka Leke.

Dan ranije i Jarun je igrao svoju prvenstvenu utakmicu, prvu u novoj sezoni SuperSport Prve NL, u kojoj je društvo s Jaruna slavilo kao gost kod Zrinski Osječkog, pa je i Leko, jednako kao i kolega i prijatelj Vidović, priliku dao igračima koji nisu sudjelovali u tom uspjehu. Trener Rajko krenuo je s Banićem na golu, sa zadnjom linijom u sastavu Đekić, Matković, Gurlica, Sušak, u sredini su startali Sagna, Lazarov i Skrbin, a u napadačkoj trojci Vrzić, Majić i Cruz.

Sve do posljednjih trenutaka prvog poluvremena Jarun se držao, parirao Goričanima i čuvao nulu, no baš prije odlaska na predah za vodstvo domaćina pogodio je Makedonac Andrej Lazarov.

Kad je odrađen i predah u poluvremenu, treneri su krenuli i s promjenama, pa su u nastavku priliku dobili i golman Žiger, kao i prvotimci Šlogar, Pavlović i Majstorović, juniori Kučiš, Josić i Kuzmanović, ali i Senegalac Arona Fall, koji je postigao i svoj četvrti gol u posljednje tri “utakmice nakon utakmice”. Ante Sušak nakon gužve je povisio na 2-0 u 54. minuti, da bi vižljasti i hitri Senegalac konačnih 3-0 postavio u 83. minuti susreta.

Nakon dana predaha, Goričani će krenuti gledati prema vikendu i iznimno teškom gostovanju kod Dinama na Maksimiru. Na noge prvaku krenut će samo oni najspremniji i najkvalitetniji, a svi ostali će dan poslije zaigrati protiv Kurilovca.

Ova objava Bitka za pozicije uz novu pobjedu: Ekipa iz drugog plana sredila i Jarun se prvi puta pojavila na cityportal.hr.