Prijava

Vaša prijava

Buna bolja od Dinama u Novom Čiču

[]

Startali su veterani i u petak 23. kolovoza odigrali 1. kolo prvenstva Nogometnog saveza Velika Gorica. U Novom Čiču Buna je visokim rezultatom 5-0 dobila domaći Dinamo. Dečki iz Male Bune djelovali su izgledom dosta mlađe spram kolega na drugoj strani (vidi uvodnu fotografiju), ali dinamovci su pak u šali naglasili da su kilažom daleko iznad gostiju.

Odigrano 1. kolo prvenstva veterana NSVG – foto: Mato Paviša

Imao je Dinamo dosta prilika za postizanje pokojeg pogotka, posebno na startu utakmice, ali i Buna je mogla zabiti još više. Odlično je sudio Tihomir Bratković iz Kurilovca.

Odigrano 1. kolo prvenstva veterana NSVG – foto: Mato Paviša

Najavimo i prijateljsku utakmicu seniora Dinamo Hidrela i Kupe iz Pokupskog. Igra se u danas 24. kolovoza od 18 sati na igralištu u Novom Čiču. Suparnici će igrati i u prvenstvu Jedinstvene 1. županijske lige koja starta 1. rujna. Dinamovci tada ugošćuju Bunu. Dinamo i Kupa stari su suparnici, ali već puno godina nisu igrali u istoj ligi.

Odigrano 1. kolo prvenstva veterana NSVG – foto: Mato Paviša

DINAMO (NČ) – BUNA 0-5

NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrel. Gledatelja 25. Sudac: Tihomir Bratković (Kurilovec).

STRIJELCI: 0-1 Jerleković (20-iz 11 metara), 0-2 Gršetić (24), 0-3 Đurašin (52), 0-4 Đurašin (59), 0-5 Kolarec(63).

DINAMO: Radaković, Kelemenić, Slivak, Župetić, Šantek, Hemen, Malbaša, Cerjak, Ivanković, Stafas, Škojc (još su igrali: Ljubas, Palačković, Augustinović, Penić, Horvatić, Jorgić, Balenović). Voditelj: Stjepan Grgar

BUNA: Zlodi, Mrkonjić, Lukinić, Ceković, Mi. Marjanović, Dobrenić, I. Rak, Đurašin, Jerleković, Gršetić, Vuković (još su igrali: A. Rak, Fatiola, Lučan, Kolarec, Bermanac, Zagorac, Đuretić, Ma. Marjanović). Voditelj: Drago Marjanović

Ova objava Buna bolja od Dinama u Novom Čiču se prvi puta pojavila na cityportal.hr.