Prijava

Vaša prijava

Buna i dalje stopostotna, pao Vatrogasac iz Kobilića

[]

Nakon 6 odigranih kola momčad Bune jedina je s stopostotnim učinkom u ligi, do sada su u šest odigranih dvoboja upisali i toliko pobjeda uz gol razliku 13:2. Na svom igralištu u Maloj Buni dočekali su momčad Vatrogasca iz Kobilića koja je pak također stopostotna, ali kontra učinkom, nanizanim porazima, njih točno 6 kada računamo i ovaj iz Bune.
Bila je to tvrda i borbena utakmica koju je odlučio detalj iz prvog dijela, točnije gol Roberta Huđbera iz 37. minute. Prvo je slobodan udarac izveo Jura Ruklić, poprilično snažno je pucao što je kobilićki golman Branimir Grilec odbio u zonu peterca, na loptu je utrčao Huđber te je glavom poslao iza leđa vratara Vatrogasca.
U drugom poluvremenu igra se uglavnom ograničila između dva šesnaesterca. Posljednjeplasirani gosti prikazali su povremeno blagu inicijativu, ali bez zrelih prilika pred domaćim golom, domaći su mogli vodstvo podebljati iz izglednih prilika Justina i Antonia Mrkonjića.
Nogometaši Bune trenutno su sami na vrhu tablice s 18 osvojenih bodova, prvi pratitelj im je Rakovec koji s jednim porazom i pet pobjeda ima tri boda manje.

 

JEDINSTVENA I. ŽNL , 6. kolo

BUNA – VATROGASAC (K) 1:0

Igralište u Maloj Buni. Gledatelja 120.
Sudac: Božo Radišić. Pomoćnici: Lešković i Horvatić (svi iz Zaprešića).

STRIJELAC: Huđber (37).

BUNA: Kovač, Yetna Joel, Kalisar (od 46. Kožul), Čumpek, R. Zlodi (od 67. J. Zlodi), Đurašin, Huđber, Rovišan (od 67. Vukašinec), Ngangue Justin (od 77. Škojc), Ruklić (od 85. Matošević), Šebek (od 46. Mrkonjić). Trener: Mario Kožul.

VATROGASAC (K): B. Grilec, Paradžik (od 46. Antunović), Mikulčić (od 79. Kirinić), Jandriš, Kontić, Badrić (od 79. J. Grilec), Matanović, Haraminčić, Hrženjak, Krasnić, Barišić. Trener: Vjekoslav Čavar.

Ova objava Buna i dalje stopostotna, pao Vatrogasac iz Kobilića se prvi puta pojavila na cityportal.hr.