Prijava

Vaša prijava

Mraclin pobjedom protiv Gradića opet na vrhu

[]

Utakmica turopoljskih predstavnika Mraclina i Gradića u ovom natjecanju bila je jednosmjerna, ali ujedno izuzetno zanimljiva. Mraclin je gotovo čitavo vrijeme imao posjed lopte i inicijativu, ali bez konkretne završnice, gosti su pak sve karte bacili na obranu gola i vrebali kakvu kontru. Iz prvog dijela treba spomenuti dvije prilike domaćih, iz 5. minute kada je Ivan Kaurin s peterca poslao loptu preko gola i 25. minute gdje Igor Hajduk trese prečku gradićkog gola. Dvije najbitnije stvari obilježile su drugi dio dvoboja. U 55. minuti pred domaćim golom pao je u duelu s Brunom Dandićem gostujući napadač Kasem. Sudac je pokazao na bijelu točku iz koje kapetan gostiju Krešo Budimir puca u desnu stranu Ivana Zagorca koji ga je pročitao. Nedugo potom “zagužvalo” se pred golom gostiju, lopta je izbijena van šesnaesterca, gdje je na kojih dvadesetak metara od gola prima Ivan Kos i polu volejom pogođa u lijevi kut vratara gostiju Frana Eremije. Pokazalo se u nastavku utakmice da je to bio presudan gol na utakmici iako je prilika bilo. Novom pobjedom i spletom ostalih rezultata momčad Mraclina je po drugi puta ove jeseni zasjela na vrh tablice.

IV. NL SREDIŠTE ZAGREB – B , 7. kolo

MRACLIN – GRADIĆI 1:0

SRC Nova graba. Gledatelja 100.
Sudac: Hrgović (Zagreb). Pomoćnici: Katarina Čulumović (V. Gorica) i Smolčić (Odranski Obrež).

STRIJELAC: 1:0 – I. Kos (59).

MRACLIN: Zagorac, Marjanović, Rakas, Rajić, Ivanković, Borovac, Godinić (od 46. B. Dandić), Brdek (od 56. Matić), Dianežević, Hajduk, Kaurin (od 56. I. Kos). TRENER: Marko Biljan.

GRADIĆI: Eremija, Bradić (od 71. Jakoana), Koleš, Cindrić, Buzov, Župetić, Raković (od 46. Kasem), Budimir, Kyryk (od 49. Pralas), Pavliš, Mrdalj (od 46. M. Lovrić). TRENER: Vjeran Simunić.

Ova objava Mraclin pobjedom protiv Gradića opet na vrhu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.