Prijava

Vaša prijava

Ekipi iz Centra 11 medalja s dva turnira, a najuspješnije su bile Lara Dugonjić i Sara Brletić

[]

Karataši i karatašice Karate kluba Centar aktivno su ušli u novu sezonu. Nakon nastupa na prvom turniru Gorica Open u rujnu, nastupili su još na turniru u Ivancu krajem rujna te ovog vikenda u Daruvaru. Oba turnira okupila su gotovo 400 sportaša i sportašica, a ukupno se na dva turnira ekipa iz Centra borila u 15 kategorija i osvojila 11 medalja.

Najuspješnija sa zlatnom medaljom je bila u Ivancu Lara Dugonjić u uzrastu učenica -39kg. Uz Laru bronce su još osvojili Kim Kumic, Dora Paić i Sara Brletić dva puta, u uzrastu mlađih učenica i učenica.

U Daruvaru je najuspješnija bila Sara Brletić sa srebrom i broncom, dok su Lara Dugonjić, Kim Kumic i Patrik Jeromić osvojili medalje brončanoga sjaja.

Uz osvajače i osvajačice medalja još su nastupili Noa Smolčić i Mihael Jurlina, no nedostajalo im je malo sreće.

– Dečki i cure marljivo treniraju i pripremaju se za prvenstvo Hrvatske koje se održava 26. i 27.10. u Jastrebarskom gdje će nastupiti svi najbolji mladi karataši iz Hrvatske. Nadamo se osvajanju nekoliko medalja, ili da naši sportaši ponove uspjeh od prošle godine kada je osvojeno čak 6 medalja što je bio jedan od boljih rezultata kluba u posljednjih nekoliko godina – istaknuli su iz Karate kluba Centar.

Ova objava Ekipi iz Centra 11 medalja s dva turnira, a najuspješnije su bile Lara Dugonjić i Sara Brletić se prvi puta pojavila na cityportal.hr.