Prijava

Vaša prijava

Mario Carević otišao iz Šibenika. Znači li to da Gorica ima novog trenera?

[]

Samo dva dana nakon što je Rajko Vidović postao četvrti bivši trener u svijetu HNL-a ove sezone, Mario Carević postao je peti u tom nizu. Mladi stručnjak rodom iz Makarske uveo je Šibenik u prvu ligu, dobro startao u prvenstvo, pa otišao već nakon devet kola. I tako je točno polovica klubova iz najvišeg ranga hrvatskog nogometa promijenila trenera prije nego što je počela druga četvrtina prvenstva.

Što ne znači nužno i da polovice trenera koji su počeli sezonu neće više biti u HNL-u…

Naime, neki dalmatinski, a zatim i nacionalni mediji donose informaciju kako je Gorica zainteresirana za “preuzimanje” Marija Carevića! Gorička potraga za trenerom traje i dalje, zato cijela priča može držati vodu, ali dosad se njegovo ime nije spominjalo, više su se vrtjele opcije s Jakirovićem, Sopićem, Prelecom, Krznarom i možda još ponekim trenerom.

Pokušali smo i doznati nešto više na izvoru informacije, kod apsolutno najpozvanije osobe za odgovore na ovakva pitanja, ali…

– Ne bih komentirao glasine. Mogu samo reći da ćemo do kraja tjedna imati novog trenera – glasio je odgovor predsjednika Gorice Nenada Črnka.

Očekivani odgovor, jer od Črnka je i inače u ovakvim situacijama praktički nemoguće izvući bilo kakvu konkretnu informaciju, tako radi, tako funkcionira. Proces se odvija u tišini, pa ćemo zasad i dalje ostati pri tezi kako je Carević samo jedan od kandidata, budući da su i ranijih sezona ovakve odluke znale donijeti iznenađenja.

S druge strane, spoj ove momčadi Gorice i trenera poput Marija Carevića zvuči prilično dobro…

Čekamo “bijeli dim”.

Ova objava Mario Carević otišao iz Šibenika. Znači li to da Gorica ima novog trenera? se prvi puta pojavila na cityportal.hr.