Prijava

Vaša prijava

U dvoboju Mraclina i Topuskog bez golova, briljirali vratari

[]

Momčad Mraclina dočekala je Topusko, tradicionalno neugodne goste na Grabi. U prvom dijelu domaći nisu iskoristili dvije velike prilike Hajduka i Dianeževića koje je odlično neutralizirao gostujući vratar Petrović. U drugom dijelu gosti su također prikazali povremeno fanatičan pristup utakmici, odlično su se branili, ali i opasno zaprijetili preko Borne i Darija Abramovića iz igre u 53. i 54. minuti te u 75. minuti iz slobodnog udarca Ivana Bana. Odlični mraclinski vratar Ivan Zagorac odgovorio je fenomenalno na njihove izazove. Za domaće šansu nije iskoristio u 58. minuti Dianežević, pogodio je malu mrežicu s vanjske strane, ali i snažan udarac Lukavečkog s distance u 90. minuti ozlijeđeni Petrović je sretno i spretno obranio. Bio je to dvoboj u kojem su se istakli vratari. Neuvjerljivi Mraclin po prvi puta ove jeseni bez pobjede na domaćem terenu, gosti su ostvarili cilj, s Grabe su otišli neporaženi.

IV. NL SREDIŠTE ZAGREB – B , 9. kolo

MRACLIN – TOPUSKO 0:0

SRC Nova graba. Gledatelja 100.
Sudac: Ptičar (Repušnica). Pomoćnici: Blagić i Krnic (oba iz Siska).

MRACLIN: Zagorac, Godinić, Smolković, Rajić, J. Domitrović, Đurašić (od 46. B. Dandić), Matić (od 58. Kaurin), Brdek (od 86. Lukavečki), Dianežević (od 71. Sudar), Ivanković (od 46. Borovac), Hajduk. TRENER: Marko Biljan.

TOPUSKO: Petrović, Jelekovac, Lukić, Mar. Ferderbar, Ban (od 89. Kaserović), Kirin (od 78. Kapac), Likarević (od 89. Plemenčić), D. Abramović (od 68. Gomaz), B. Abramović, Komšić, Alibegić (od 89. Mat. Federbar). TRENER: – .

Ova objava U dvoboju Mraclina i Topuskog bez golova, briljirali vratari se prvi puta pojavila na cityportal.hr.