Prijava

Vaša prijava

Prijavi se i izbori se za Dinamo! Kamp u Novom Čiču samo što nije krenuo…

[]

Polako nam se bliži nogometni kamp u Novom Čiču, na terenima Dinamo Hidrela, u organizaciji agencije Run&Run Sport, u suradnji s onim “velikim” Dinamom, smještenim u Maksimiru. Sa željom da se ponudi prilika djevojčicama i dječacima iz našega kraja, ali i s ambicijom da se među tom djecom možda pronađu i neki budući uspješni nogometaši, odnosno nogometašice, posljednjeg vikenda u listopadu treneri iz Dinamove škole dobro će promotriti što turopoljski kraj nudi po pitanju novih talenata.

Često se Dinamo “hranio” igračima iz ovoga kraja, počevši od Štefa Deverića, preko Andreja Panadića i Tome Butine, pa sve do aktualnog prvotimca Darija Špikića, a ovo je prilika da se situacija snimi u prilično mladim godinama. Naime, na kampu koji će se održati od 25. do 27. listopada sudjelovat će svi zainteresirani dječaci i djevojčice rođeni najranije 2011., a najkasnije 2017. godine, što će reći da se traže djeca između sedam i 13 godina.

“Očekuje vas rad s profesionalnim trenerima iz nogometne akademije GNK Dinamo, edukacije i sadržaji, interaktivne radionice, diplome za sve polaznike kampa i gratis majica Dinama. Za one najbolje predviđen je stručni obilazak stadiona našeg najtrofejnijeg kluba, trofejne dvorane, press sobe, svlačionica prve seniorske momčadi te cijelog stadiona”, poručuju iz organizacije.

U cijeloj toj priči postoji i glavna nagrada, u koju je zapravo sažet i smisao ovoga kampa. Najbolji sudionici kampa, naime, zaslužit će tjedan dana treninga u GNK Dinamu, sa svojom generacijom. Svatko se tako ima mogućnost nametnuti, jer tko kaže da ova djeca neće ostati u GNK Dinamu i nakon tih tjedan dana…

Kamp je pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice, cijena je 110 eura, a prijave traju do 23. listopada. Sve informacije mogu se dobiti na 099 212 6262, a za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu te poslati na mail organizatora: runrunmanagement1@gmail.com.

PRIJAVNICA- GNK DINAMO – VELIKA GORICA-NOVO ČIČE (1)

Ova objava Prijavi se i izbori se za Dinamo! Kamp u Novom Čiču samo što nije krenuo… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.