Prijava

Vaša prijava

Fešta na Udarniku: Mourinho iz Kurilovca i komplimenti iz tabora protivnika…

[]

Sve što se može tražiti od jednog derbija u četvrtom rangu hrvatskog nogometa, ove su subote isporučili nogometaši Kurilovca i zagrebačkih Ravnica! Gosti su na naš Udarnik stigli sa savršenim učinkom, sa svih šest pobjeda iz prvih šest kola, ali bilo je unaprijed jasno da će “Mourinho iz Kurilovca”, silno motivirani Senad Harambašić, zajedno sa svojim igračima, biti najteža prepreka na koju su Ravnice dosad naišle.

To se i potvrdilo kroz vrlo kvalitetnih 90 minuta ove subote, kroz ogled u kojem su na visokoj razini bili i treneri Harambašić i Domagoj Kosić, i njihovi igrači, ali i suci, koji su zaslužili sve pohvale za svoju izvedbu. Na kraju, u junaka se prometnuo Luka Sedlaček, kurilovečka desetka pogodila je u 49. minuti, a bio je to i jedini gol u utakmici koja je i definitivno potvrdila da imamo razloga vjerovati u ovu momčad Kurilovca.

– Bila je to utakmica u kojoj su obje momčadi bile na izrazito visokoj razini po nogometnim elementima, želji za nadmudrivanjem i pokušajima da upravo oni budu bolji. Ravnice nisu iskoristile dvije izrazite prigode u prvom poluvremenu, a mi jednu. U nastavku smo mi dominirali, a do gola smo došli nakon sjajne asistencije Salihovića i egzekuciju Luke Sedlačeka – rekao je trener Harambašić i dodao:

– Zadovoljan sam i zato što je ovo bila jedna zaista korektna utakmica, sa samo jednim žutim kartonom i sa suđenjem koje spada za viši rang od treće lige. Sve u svemu, čestitam Ravnicama, sucima i svim akterima ove utakmice, posebno svojim igračima!

Bila je to peta pobjeda Kurilovca u uvodnih sedam kola, ni u jednoj od tih pet nije primljen gol, a četiri su završile pobjedom Kurilovca 1-0. I zato ono o “Mourinhu iz Kurilovca” itekako može stajati. Kurilovčani su dobro posloženi, dobro vođeni, imaju jasan plan i stil, a sve to donosi rezultat. Toliko dobar da je društvo s Udarnika na samo dva boda iza vodećih Ravnica, pa ostaje još veća žal za onih jedinim porazom u Petrinji, u suludim uvjetima, nakon dva vodstva od dva razlike…

– Mi smo i ovoga puta odigrali dobru utakmicu, ali igrali smo pravi derbi, protiv odlično posložene momčadi, koja igra jako dobar nogomet. Nemam što zamjeriti svojim igračima, došli smo po pobjedu i dali smo sve od sebe, ali nešto se pitalo i vrlo dobrog domaćina. Na kraju, oni su zabili, mi nismo uspjeli, ali vjerujem da su gledatelji mogli biti zadovoljni i tempom, i igrom, i prilikama, i zalaganjem. Dva odlična protivnika, odlični suci i štete je samo što teren nije bio malo bolji, pa da bude više golova – komentirao je trener Ravnica Domagoj Kosić.

A kad protivnički trener tako govori nakon poraza svoje momčadi, kad dijeli toliko komplimenata protivniku, zapravo je sve rekao…

U sljedećem kolu Kurilovec ide u Svetu Nedelju, na noge NK Tigru, koji trenutačno drži sedmo mjesto. Još jedan težak izazov, ali ponovit ćemo još jedanput, imamo razloga vjerovati u Senadov Kurilovec!

Ova objava Fešta na Udarniku: Mourinho iz Kurilovca i komplimenti iz tabora protivnika… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.