Prijava

Vaša prijava

Črnko: ‘Sve je dogovoreno. U klub ulaze investitori, koji će postati i vlasnici HNK Gorice!

[]

U četvrtak nakon treninga HNK Gorica je i službeno predstavila novog trenera Marija Carevića, uz kojeg je tom prilikom sjedio i predsjednik kluba Nenad Črnko. I tamo negdje u 15. minuti presice, baš kao što to znamo reći u izvještajima s utakmice, dogodio se – veliki preokret. Novi trener u tom je trenutku gotovo pao u drugi plan nakon što je predsjednik Črnko krenuo u priču o investitoru u klub, zasad anonimnom hrvatskom državljaninu koji bi u perspektivi trebao postati većinski vlasnik kluba!

– Finiširali smo ugovor. Određene korake moramo još poduzeti kroz Skupštinu kluba, koja će biti u ponedjeljak, ali definirali smo ulazak budućih partnera u klub. Taj će partner osigurati budžet za ovu sezonu, a vjerujem da će u travnju, a najkasnije u svibnju, s obzirom na realne rokove i procese u preoblikovanju kluba u sportsko dioničko društvo, HNK Gorica dobiti i novog većinskog vlasnika. To bi, gledaju li se svi parametri, moralo osigurati svjetliju budućnost velikogoričkog nogometa – rekao je Črnko.

USKORO OPŠIRNIJE… 

Ova objava Črnko: ‘Sve je dogovoreno. U klub ulaze investitori, koji će postati i vlasnici HNK Gorice! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.