Prijava

Vaša prijava

Ukraden telefonski kabel vrijedan 200 000 kuna


Protekli je tjedan, što se tiče kaznenih djela na području koje pokriva velikogorička policija, bio relativno miran.

U razdoblju od 29.svibnja do 1.lipnja počinjena je teška krađa na štetu poduzeća Gorica sustavi u Kurilovcu. Ukradeno je pet bubnjeva telefonskih kablova različitih debljina, vrijednih ukupno 200 000 kuna.

Lopovi su posjetili i kuću na Plesu u kojoj trenutačno nitko ne živi, a koja je k tome još bila i nezaključana.  Vlasnica je ostala bez perilice za rublje, bicikla, kosilice i nešto bakrenih cijevi, a šteta je oko 5000 kuna.

U noći s 31.svibnja na 1.lipnja ukraden je bicikl vrijedan oko 2500 kuna, ispred kafića Cool u Pleškoj ulici.

U posljednjih sedam dana dogodilo se i 11 prometnih nesreća u kojima su ozlijeđene četiri osobe, te četiri slučaja nasilja u obitelji.

Suprug iz jednog posavskog naselja koji je prvo vrijeđao i psovao suprugu a potom joj i vratima prikliještio ruku kada je pokušala izaći iz kuće, dobio je 20 dana zatvora uvjetno.

38-godišnjak iz Gradića u subotu je ponovio nasilje prema supruzi. Naime, zbog obiteljskog nasilja već je bio kažnjen prošle godine. U prisutnosti njihovo četvero malodobne djece prvo je vrijeđao suprugu, među ostalim i na nacionalnoj osnovi, a zatim te nogom razbio kuhinjski prozor. Dosuđeno mu je 45 dana zatvora uvjetno.