Prijava

Vaša prijava

Hoće li Hajduk pasti u Lekeniku?


Približava se jedan od najvažnijih sportskih događaja za NK Lekenik, a riječ je o najvećoj utakmici u 86-godišnjoj povijesti kluba. Osmina finala Kupa Hrvatske u Lekenik će dovesti legendarni Hajduk i Torcidu. Utakmica je na rasporedu ove srijede 28. listopada od 14 sati.

Kako je nogometno igralište NK Lekenika okruženo osnovnom školom, dječjim vrtićem i SOS Dječjim selom, u klubu su morali poduzeti brojne sigurnosne mjere.

Ulaznice ćete moći kupiti na sam dan utakmice po cijeni od 30 kn za stajaće mjesto, dok su one za tribine odavno rasprodane. Klupske blagajne će toga dana biti otvorene od podneva.

Iz kluba mole sve koji planiraju doći na utakmicu da dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve na prilazima s obzirom na kontrolu i pretres navijača, te da ne nose sa sobom nikakve predmete niti pirotehniku, a pregled će vršiti licencirani redari

Propisani su i osigurani posebni ulazi i parkirališne zone za navijače Lekenika i Hajduka, predstavnike medija i ostalih službi. Oni koji mogu, neka svakako dođu pješke jer parkiranje u krugu kluba i škole neće biti moguće.

Ulaz za navijače Lekenika će biti kroz Sušku ulicu. Ulica H. Gmeinera (kod knjižnice) služit će za prolaz Hajdukovih navijača koji će biti smješteni na polivalentnom igralištu, te hitnih službi i medija.
Parkiranje će biti moguće do popunjavanja mjesta u Suškoj ulici, iza autobusnog stajališta (kod benzinske postaje), zatim u dvorištu bivše veterinarske stanice, duž Turopoljske i Kolodvorske ulice.