Prijava

Vaša prijava

Remi u čvrstoj utakmici u Kurilovcu na kraju najpravedniji


Turopoljski derbi u Kurilovcu po lijepom vremenu u prijepodnevnoj nogometnoj matineji koja je započela u 11 sati ispratilo je nešto manje od 200 gledatelja. U utakmici u kojoj su nedostajali samo zgodici vidjeli smo mnogo lijepog što privlači publiku na sportske terene. Bilo je tu lijepih akcija, obrana vratara, vrućih iskrica, a ponajviše požrtvovnosti i borbenosti na terenu. Obje momčadi nisu nastupile kompletne iako je Poletu zasigurno ponajviše nedostajao najbolji strijelac Zlodi koji je u ovoj utakmici odrađivao suspenziju zbog kartona, te Sučić koji je ipak nastupio unatoč ozlijedi koja, vidjelo se i u ovoj utakmici ni izbliza nije zaliječena. Udarniku su pak nedostajali kartonirani Katanić i Rus te ozlijeđeni Dianežević. Utakmica je započela minutom šutnje za žrtve terorističkog napada u Parizu.

Ni jedan od trenera unatoč najavama u kojima je svaki od njih želio preuzeti primat u velikogoričkoj nogometnoj regiji ipak nije od samog starta krenuo “glavom kroz zid” već su obje momčadi vrlo oprezno pokušavale tokom cijelog susreta iznuditi protivničku pogrešku. U takvim utakmicama ima vrlo malo prostora za napadače, pa smo u konačnici evidentirali po dvije prilike sa svake strane, koje su se ravnomjerno rasporedile u svakom poluvremenu, a vratari su u svim situacijama bili sigurni i sačuvali mreže netaknutima.

Konačan rezultat po svemu viđenom je najrealniji, a Udarnik je ovim bodom i dalje ostao u utrci sa Ponikvama i Dinamom (OO) za treću poziciju na tablici, dok će Polet zadržati plasman u gornjem domu uz utakmicu manje sa Karlovcem koja bi se trebala odigrati po završetku jesenskog dijela prvenstva.

MŽNL Središte 14. kolo
Velika Gorica, SRC Kurilovec, početak utakmice u 11:00 sati
gledatelja: 180
glavni sudac: Saša Malbašić, pomoćnici: Bičanić, Anić

UDARNIK: Feljan, Marković, Sabljak, Mihanović (od 66. Landeka), Župetić, Šarić, Brajko (od 89. Pralas), Ruklić (od 70. Dedić), Radoš, Pardžik (od 46. Rus), Strunje
Trener: Dinko Livada

POLET: Bradić, Stuparić, Tičarić, Pejak, Zagorec (od 89. Kovačević), Sučić (od 81. Bobesić), Sovina, Peterlin, Ferenček, Klasnić (od 90. Popovčić), Brajković (od 46. Blažinić)
Trener: Zoran Tomčić

galerija fotografija: