Prijava

Vaša prijava

VIDEO Proglašeni najbolji u sportu za 2015 godinu


Istekom 2015. Zajednica sportskih udruga grada Velike Gorice u prepunoj dvorani POU Velike Gorice proglasila je ponajbolje sportašice i sportaše za 2015. godinu. Kako se radilo o najsvečanijoj gradskoj sportskoj manifestaciji svečanost su uveličali gotovo svi vodeći ljudi iz grada Velike Gorice, odnosno županije. Sport u Velikoj Gorici je izrastao u vrlo značajnog društvenog čimbenika grada što su u svojem obraćanju sportašima i gostima u dvorani potvrdili i gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika u Velikoj Gorici najavivši i nove značajne investicije u gradsku sportsku infrastrukturu u slijedećoj godini.

Tradicionalno izbor najboljih u sportu grada Velike Gorice provodi se već punih dvadeset godina, a Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice bira najbolje u 13 kategorija. U nominiranju sudjeluju sve članice gradske zajednice a između više od 70 sportskih klubova i svih sportskih grada biraju se najbolji od najboljih. Na temelju razrađenih kriterija koji se baziraju isključivo na najboljim rezultatima unutar granskih sportova Izvršni odbor gradske zajednice donosi odluku o najboljim sportskim kolektivima i pojedincima za tekuću godinu a na temelju prijedloga sportskih klubova. Donosimo pregled kategorija i ovogodišnjih nositelja nagrada:

POSEBNA POSTIGNUĆA – PRVACI: NK Turopolje, NK Polet, OK Gorica, ŽRK Udarnik, SD Gord; SPORTSKI DJELATNICI GODINE; Benedikt Jurilj, Vladimir Malbašić, Saša Markulin, Miha Troha; NADE GODINE: Antonio Bakula, Toni Borovac, Maella Sabljak, Gabrijela Skrbin, Antonio Senjak, Marko Kušec, Ivan Jakop, Stella Dikšić, Tomislav Barišić, Ivan Kovačević, Dora Matijević, Igor Vrban, Kristijan Obrazović, Stjepan Škara, Libor Zima; PROMIDŽBA VELIKOGORIČKOG ŠPORTA: Nogometna škola HNK Gorica, Karlo Igor Majić, Tour de Tur, Mislav Smolković, Lucijan Bura, Hrvoje Ceković, Vito Buchberger; ZLATNA PLAKETA: Zlatko Petrac, Ivan Kučiš, Neven Karas; TRENER GODINE: Davor Gmižić; MOMČAD GODINE: SD Gord; EKIPA GODINE: ŽRK Udarnik; NAGRADA ZA POSEBAN DOPRINOS U SPORTU: Željko Župetić; SPORT OSOBA S INVALIDITETOM: Mirjana Lučić; SPORTAŠ GODINE: Dino Bošnjak; SPORTAŠICA GODINE: Ines Grdenić;  NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO: Josip Mućnjak

Voditelji priredbe su bili Petra Rožić i Vlado Boban, inače voditelji informativnog odnosno sportskog programa City Radija, a sve iz i oko dvorane možete pogledati u našoj foto galeriji i video prilogu.


FOTO Najbolji sportaši Velike Gorice

XXIX. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika