Prijava

Vaša prijava

AK Holetić predstavila novog Peugeot člana – 2008


Auto kuća Holetić u subotu je u Velikoj Gorici organizirala Dan otvorenih vrata. Cilj ovog događanja je bio kupcima predstaviti sve modele Peugota koji su trenutačno u prodaji, a prije svega novi model 2008.

Karakterizira ga prije svega izgled; to je robustan ali ujedno i elegantan automobil sa zanimljivom prednjom maskom te razigranim i domišljatim detaljima u unutrašnjosti vozila. Pristup prtljažniku moguć je direktno iz kabine, čak i u pokretu, a kako bi se olakšalo pomicanje tereta, 2008 je opremljen metalnim tračnicama na podu prtljažnika.

Ovaj urbani crossover je pogodan za mlađe ljude kao i obitelji s jedno ili dvoje djece, a osnovni paket sadrži sve ono što se smatra standardnom opremom vozila: klimu, ESP sustav, ABS, elektronske podizače stakala, zračne jastuke… 2008 se odlikuje i novom generacijom 3 cilindarskih motora koja donosi osjetno smanjenje potrošnje goriva te emisije CO2m uz zadržavanje visokih performansi.

Peugeot 2008

Kupce u tijekom srpnja očekuje posebna ponuda povodom lansiranja novog modela; za izvedbe Active i Allure dobivaju produženo jamstvo od četiri godine ili 80000 km.

Auto Holetić u Velikoj Gorici posluje već pet godina, na adresi Sisačka 47. Uz prodajni salon tu je i servis vozila, a nudi se i mogućnost zamjene vozila po sistemu „staro za novo“.