Prijava

Vaša prijava

Za dva dana 7.stolnoteniski kup VG


Još nas dva dana dijele od 7. stolnoteniskog kupa Velike Gorice za osobe s invaliditetom u organizaciji stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Uspon i Sportskog saveza osoba s invaliditetom Zagrebačke županije.

Prijavljeno je 46 igrača iz cijele Hrvatske. U kategoriji “stojeći” prijavljeno je 22 igrača, u kategoriji “kolica” 12, a u kategoriji osoba s intelektualnim teškoćama 18 igrača.“ – rekao je predsjednik stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Uspon Marko Vračan. Osim domaćina, natjecati će se stolnotenisači iz Zagreba, Varaždina, Samobora, Svete Nedelje, Splita i Vinkovaca, a turnir će započeti minutom šutnje za prerano preminulog člana kluba Uriho.

Stolnotenisačima će biti na raspolaganju 8 stolova, a sve će se odvijati prema najnovijim standardima. Igrači će biti podijeljeni u skupine, a prva dva igrača iz svake skupine idu u tzv. “knock-out” fazu.

Ponosni smo što će turnir voditi naša stolnotenisačica Mirjana Lučić, trenutno peta igračica svijeta, a uz nju imat ćemo veliku pomoć od strane licenciranih sudaca koji će suditi sve mečeve.“ – dodao je  Vračan.

Najbolja četiri igrača u svakoj kategoriji biti će nagrađena medaljama.  Spomenimo kako se kup odvija u gradskoj sportskoj dvorani ove subote od 10 do 15 sati.