Prijava

Vaša prijava

Za Udarnik proljeće počinje u Karlovcu


Kurilovčani 16. kolom Međužupanijske lige središte (četvrti rang) otvaraju prvenstvenu proljetnu polusezonu u Karlovcu u subotu 5. ožujka od 15 sati protiv Karlovca 1919. Pripreme su odrađene a momčad trenera Dinka Livade odigrala je i 11 test utakmica (strijelci su bili Katanić (7), Lučić (4), Matanović (4), Brajko (4), Pralas (3), Marko Rus (2), Marković (2), Kalihar, Pejović i Šestok). Za momčad ozbiljnije konkuriraju Feljan, Fabečić, Strunje, Paradžik, Radoš, Sabljak, Katanić, Šestok, Marko Rus, Mihanović, Landeka, Dedić, Pralas, Brajko, Kelihar, Matanović, Lučić, Šarić te novopridošli LUka Pejović.

 

foto: mp
foto: mp

Mladi Filip Dianežević operirao je trbušni zid i u fazi je rehabilitacije. Dosadašnji kapetan četvrtoligaša Udarnika iz Kurilovca Ante Radoš (25) jedan je od malobrojnih iskusnijih igrača u vrlo mladoj momčadi trenera Dinka Livade (uz Sabljaka koji ima 38 i Marka Rusa deset godina mlađeg). Paralelno sa igranjem, Radoš si je nametnuo još jednu nogometnu zadaću. “Polaznik sam nogometne akademije Hrvatskog nogometnog saveza gdje učim za trenera. Nije lako uskladiti dvije spomenute aktivnosti, posebno u pripremnom periodu. Nisam sto posto odradio sve treninge i test utakmice ali mislim da ću biti spreman za prvenstvo a trener Livada će odlučiti o mojoj minutaži” otkrio je Radoš razlog(e) izostanka s dijela priprema.

 

Dobili smo informaciju da su već započele pripreme za Udarnikov veliki tradicionalni turmir limaća “Alpas kup” koji ide u lipnju. Uskoro više o jednom od največim nogometnih događaje te vrste u ovom dijelu Europe i poslu koji čeka vrijedne volontere iz Udarnika.