Prijava

Vaša prijava

Turopoljska trka seli u centar, a evo i gdje će sve prolaziti trkači


Jedna od najstarijih sportskih manifestacija u Velikoj Gorici, Turopoljska trka, ove će se godine održati 24. put i to u nedjelju, 13. ožujka.

 

Ovogodišnja novost je da utrka starta i završava u Parku dr. Franje Tuđmana, a ne kod stadiona HNK Gorica kako je to bilo ranijih godina. Osim toga, organizatori su osmislili i novu trasu utrke, pa će tako trkači osim Velikom Goricom trčati i Gradićima, Lomnicom i Lukavcem.

 

U sklopu Turopoljske trke održat će se se već tradicionalna polumaratonska i trka građana na 5 kilometara, te trke kadeta, mlađih i starijih juniora, te učeničke utrke. Uz natjecateljski dio, organizatori će organizirati i promotivnu utrku osoba s invaliditetom u kolicima i zainteresiranih građana u duljini od 400 metara.

 
Kako se prijaviti?
 
Prijave za učeničke trke primat će se isključivo na dan utrke, odvojeno od prijava za utrke na 21 kilometar i 5 kilometara na štandu koji će voditi profesori tjelesne kulture. Prijave za poluomaratonsku i utrku građana idu isključivo putem interneta na stranici organizatora, Maraton kluba Velika Gorica.

 

Kotizacija za polumaraton iznosi 80 kuna, a na dan utrke 100 kuna, dok za sudjelovanje na utrci građana zainteresirani trkači trebaju izdvojiti 40 kuna ili 50 ukoliko se prijavljuju na dan utrke.


Već treći tjedan rastu cijene motornih goriva

FOTO Damir Miljković novi trener KK Gorica