Prijava

Vaša prijava

Udarnici ogorčeni suđenjem u Karlovcu


Turobna atmosfera bila je u autobusu Udarnika prilikom povratka iz Karlovca gdje je momčad trenera Dinka Livade izgubila 0:1. Ranije pri samom kraju utakmice na tribini predsjednik kluba Filip Gabelica vidljivo uzrujan, ipak uljuđeno, javio se prisutnom delegatu utakmice. “Sve ste vidjeli, vjerujem da će u zapisniku biti navedeno sve kako se i dogodilo” – kazao je Gabelica. Kasnije u spomenutom zapisniku pisalo je; suđenje dobro?

 

foto: mp
foto: mp

Kurilovčani međutim mnogo toga stavljaju na dušu sucu Borojeviću a najviše što u 86. minuti nije očigledan i zvučan sudar lopte i ruke domaćeg igrača okarakterizirao kao kazneni udarac za Udarnik. Evo kako je događanja na Čavlekovom stadionu doživio kapetan Udarnika Marko Rus (28). Moram ipak krenuti od nas samih. Odigrali smo slabije no što znamo i možemo. Mnogo bolje smo izgledali u pripremnim utakmicama a razloge što je to tako ispalo moramo potražiti razgovarajući međusobno u vlastitoj kabini. Jedno je sigurno, odigrali smo 11 test utakmica a od toga 10 na umjetnoj travi i spomenuta činjenica sigurno je utjecala na našu igru u Karlovcu. Teren je bio težak, grbav i klizav a lopta nekako teška a i vjetar nije bio saveznik kvalitetnijoj kombinatorici. Domaćin nije bio bolji i mogli smo dominirati ali nekonkretno u igri prema naprijed. Ipak i uz tako nešto lošiju igru, imali smo dvije-tri lijepe prilike a sami smo krivi što nismo zabili”, realan je bio Marko, a onda se dotaknuo i za Kurilovčane najintrigantnijeg, iako tada u 86. minuti zbog lakše ozljede više nije bio u igri ali mogao je sve dobro vidjeti s klupe za pričuve.

 

Nedosuđen jedanaesterac za nas bio je čist kao suza a sva kasnija izmotavanja i pojašnjenja suca ne piju vodu. Imao je arbitar još nekoliko jako dvojbenih odluka a sve je išlo na našu štetu. Kazneni udarac za Karlovac je čist i nitko od nas na terenu i gledalištu riječ nije prigovorio. Imamo zato pravo tražiti isti tretman a želim naglasiti da našem domaćinu ništa ne zamjeramo. Uzeli su rutinirano ponuđeno i uknjižili za njih važna tri boda. Čestitka i navijačima Karlovca, bodrili su svojski svoje svijetlo-plave svih 90 minuta” – rekao nam je kapetan Udarnika Marko Rus.