Prijava

Vaša prijava

Vatrogascu bod iz Dubrave Vrbovečke


Treneru momčadi iz Kobilića Juri Gavranu nije bilo teško potegnuti na kavu u Novo Čiče kad je razgovor o nogometu u pitanju. Njegov Vatrogasac dan prije u nedjelju u 21. kolu prvenstva 1. županijske lige istok odigrao je 1:1 protiv Dubrave u gostima na igralištu u Dubravi Vrbovečkoj.

Juro Gavran trener Vatrogasca iz Kobilića

“Igrali smo protiv momčadi koja se grčevito bori za ostanak među šestoligašima. Bodom sam na kraju zadovoljan iako smo uz malo više koncentracije mogli i do punog plijena. Krenuli smo odlično i već na otvaranju utakmice Klasnić i Kadoić nisu zabili iz lijepih prilika. Dobru igru ipak smo ubrzo kapitalizirali. Klasnić je lijepo asistirao a Hrvoje Vodelšek zabio za naše vodstvo 1:0. Nakon toga sudac je dozvolio malo preoštru igru što nam nije išlo na ruku jer se u naše redove uvukla nervoza. Koncentraciju smo izgubili u trenutku dosuđenog prekršaja kontra nas i nakon brzog proigravanja, dok su moji igrači još komentirali događanja, u nastavku igre dosuđen je kazneni udarac protiv nas pa su domaći poravnali rezultat. Imali smo u nastavku još nekih zgoda za novo vodstvo ali ostalo je 1:1” – ispričao je strateg Gavran o utakmici u Dubravi Vrbovečkoj.

 

Bod u gostima protiv direktnog konkurenta za bijeg sa začelja vrijedi najmanje dvostruko. U srijedu se već igra odgođeno 16. kolo a u Kobilić stiže Turopolje. “Još jedan direktan suparnik za bijeg u gornji dio redoslijeda. Imamo kartoniranih igrača ali vjerujem u momčad koja će istrčati. Pobjeda bi nam ulila novu snagu i vjeru da u nastavku prvenstva možemo što prije isplivati u gornji dio tablice”-optimistički je zaključio strateg Vatrogasca iz Kobilića Juro Gavran.