Prijava

Vaša prijava

Dinamo (OO) preokrenuo u Kurilovcu


Dinamo je nakon uvjerljive pobjede u Buševcu u srijedu došao do još jednog punog plijena, ovaj puta preko favorizirane momčadi Udarnika u Kurilovcu. Nije se ništa važnog dogodilo sve do 32. minute, a u tom vremenu su na terenu i jedna i druga momčad respektiravši protivnika završavale sve svoje ambicije tek na polovici protivnika. Gosti su u 32. minuti pokušali nešto više iz slobodnog udarca ali Feljan je bio na mjestu. Četiri minute kasnije Šestok gađa precizno, ali Kranjčec bravurozno brani, a sa naektvnih 0:0 se odlazi na odmor.

 

Udarnik - Dinamo 17-04-2016 foto Nikica Topić (23)

 

Svega pet minuta je bilo u nastavku dovoljno da domaćin povede. Rus je lijepo namjestio loptu na rubu kaznenog prostora malo iskosa na slobodni udarac, prebacio živi zid i pogodio gotovo u “devedeset” ovaj puta nemoćnog Kranjčeca. Gosti nisu pokolebani ovim pogotkom već kreću još odlučnije, a Feljan pomalo nesmotreno ruši s leđa Zeleniku u 52. minuti za kazneni udarac za koji sudac Vidović nije imao ni jednu dilemu i opravdano pokazao na bijelu točku. Hercigonja je bio precizan i svega tri minute nakon vodstva Udarnika Dinamo je opet imao aktivan rezultat.

 

Udarnik - Dinamo 17-04-2016 foto Nikica Topić (12)

 

Dinamo do kraja utakmice koristi i psihološku prednost koju su gostujući igrači dobili nakon brzog poravnanja, ali sve do sudačke nadoknade osim terenske inicijative gostiju ne bilježimo ništa ozbiljnije što bi moglo ugroziti i jedna i druga vrata. U prvoj minuti sudačke nadoknade sa gotovo 25 metara iskosa Zelenika odličnim udarcem pogađa gornji suprotni kut Feljanovog gola za na kraju ipak zasluženu pobjedu gostiju.

 

Udarnik - Dinamo 17-04-2016 foto Nikica Topić (21)

 

MŽNL Središte 22. kolo

UDARNIK – DINAMO (OO) 1:2 (0:0)

 

VELIKA GORICA Igralište Udarnika SRC Kurilovec. Gledatelja 150. Sudac: Vidović (Jazvine). Pomoćnici: Repić (Kutina) i Krnic (Sisak). Četvrti sudac: Jurinčić (Samobor). Delegat: Goran Herceg (Krapina).

 

STRIJELCI: 1:0 Rus (50), 1:1 Hercigonja (53-11m), 1:2 Zelenika (90).

 

UDARNIK: Feljan, Kelihar (od 46. Rus), Paradžik, Radoš, Katanić, Landeka (od 59. Mihanović), Pejović (od 71. Strunje), Šarić, Šestok, Brajko (od 82. Matanović), Pralas (od 82. Lučić).
TRENER: Dinko Livada

 

DINAMO ODRANSKI OBREŽ: Kranjčec, Karlović (od 46. Žugaj), Ladović, Žaja, Perić, Hercigonja, Celiček (od 71. Petković), Domitrović (od 90. Dejak), Kelava, Skender (od 86. Jurković), Zelenika.
TRENER: Boris Perković

 

IGRAČ UTAKMICE: Ivan Zelenika

 

Galeriju fotografija sa utakmice pogledajte na ovom linku.