Prijava

Vaša prijava

Polet u najboljoj utakmici proljeća upisao nove bodove


Polet se u svega četiri dana uspio oporaviti od teškog poraza u zaostaloj utakmici protiv Dinama (OO) i bez svog najboljeg strijelca Zlodija, koji je zbog puknuća čeljusti u srijedu završio na operaciji u ponajboljoj izvedbi ovog proljeća zasluženo pobijedio Ponikve. Iako je u prvom dijelu rezultat bio bez pogodaka nogometaši Poleta su kontrolirali utakmicu i nisu dozvolili gostima da imalo ozbiljnije ugroze vrata Bradića, a tek malo koncentracije je nedostajalo ne bi li domaćin i golovima potvrdio svoju nadmoć.

 

city_polet ponikve 3

Što je falilo u prvom dogodilo se već u prvoj minuti nastavka. Sučić je lijepim pogotkom svladao domaćeg vratara za vodstvo Poleta. Polet je i u drugom dijelu kontrolirao cijeli tok utakmice, a pobjedu domaćih potvrdio je Ivan Zagorec plasiravši loptu ispod vratara gostiju na ubačaj Sučića. Tako su domaći nogometaši pobjedom i dobrom igrom na najbolji mogući način isprali gorčinu poraza od srijede i mirno čekaju utakmicu sa drugoplasiranom Mladosti već idućeg vikenda na domaćem terenu.

 

city_polet ponikve 5

 

MŽNL Središte 22. kolo

Polet – Ponikve 2:0 (0:0)

 

Buševec, SRC Zvrnik; gledatelja: 100; sudac: Alen Kos; pomoćnici: Zoran Vučinić i Dražen Rehorić; četvrti sudac: Zlatko Pavličić

 

strijelci: 1:0 Sučić (46), 2:0 Zagorec (78)

 

POLET: Bradić, Stuparić , Tičarić, Pejak (od 72. Bobesić), Sovina J. (od 60. Petrlin), Zagorec (od 84. Brajković), Sučić, Skrbin, Sovina F., Ferenček 8od 90. Kovačević), Klasnić (od 88. Blažinić)

Trener: Zoran Tomčić

 

PONIKVE: Orlović, Čukelj, Barun, Obšivač (od 61. Gajić), Berić (od 70. Stojanoski), Klarić, Glasnović, Miklečić, Katić, Štimac, Zupčić

Trener: Hrvoje Pipinić

galerija fotografija: