Prijava

Vaša prijava

Gorica 03 praktički potvrdila naslov prvaka


Igrači Gorice 03, takozvani prstići potvrdili su dominaciju u Turopoljskoj ligi i povećali bodovnu prednost pred drugoplasiranim Hidrelom na 11 bodova.

 

Prstići Dinama Hidrela.
Prstići Dinama Hidrela.

Dinamovci iz Novog Čiča dobro su krenuli u derbi. Poveli su modri 2:0 i protiv malo zbunjenih gostiju, imali su nakon toga pogođenu gredu i nekoliko lijepih prigoda za povećanje vodstva. Kada je Gorica 03 zabila prvi pogodak sve se okrenulo. Klinci trenera Borisa Konjevića oslobodili su se treme, dobivene vjerojatno od bučnih gledatelja i počeli zabijati kao na traci. Konačni rezultat 4:11 donio je na jednoj domaćoj strani pokoju suzu a na drugoj gostujućoj radost na igralištu ali i veselje među roditeljima igrača iz Gorice 03 koja je novom pobjedom praktički osigurala naslov prvaka.

 

Prstići Gorice 03.
Prstići Gorice 03.

 

DINAMO HIDREL – GORICA 03: 4 – 11
NOVO ČIČE Stadion Dinama Hidrela. Igrano u subotu 07. svibnja 2016. od 10 sati. Gledatelja 50. Sudkinja: Marija Horvat (Velika Gorica).

Brojna publika pratila je najmlađe.
Brojna publika pratila je najmlađe.

STRIJELCI: Jukić 2, Vrbičić, Nera Stipetić/Volarević 5, Alpeza 2, Kovačević 2, Zrno, Marušić

 

DINAMO HIDREL: Martić, Dragosavljević, Solić, Pandža, Dobrinić, Lučić, Hasanović, Vrbičić, Jukić, Nera Stipetić, Fabečić, Delić, Matić, Vidak, Čančar.
TRENER: Marijan Milanščak

 

GORICA 03: Krišto, Alpeza, Zrno, Kovačević, Lučić, Terzić, Marušić, Barišić, Tabak, Volarević, Pranjić, Krizmanić.
TRENER: Boris Konjević

 

Utakmicu su gledali i susjedovi konji i mlado ždrijebe.
Utakmicu su gledali i susjedovi konji i mlado ždrijebe.