Prijava

Vaša prijava

OK Gorici izmaknula medalja na Prvenstvu odbojkaške regije Centar


Na Prvenstvu odbojkaške regije Centar za kadete jučer u Gradskoj sportskoj dvorani domaćin, Odbojkaški klub Gorica, je zauzeo četvrto mjesto, dok je zagrebačka Mladost bila najbolja. Drugo mjesto na turniru je osvojio Odbojkaški klub Croatia iz Zagreba, a treće mjesto i bronca otišli su u Sisak.

 

“Posebno bih se zahvalio domaćinu, Odbojkaškom klubu Gorica, koji je uspješno organizirao ovakvo natjecanje i na najbolji način opravdao povjerenje koje im je ukazao Hrvatski odbojkaški savez”, rekao je dopredsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Željko Jurčević.

 

Radi se o natjecanju u koje su ušli najbolji timovi iz županija središnje Hrvatske, odnosno odbojkaških saveza Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske, Zagrebačke, Međimurske i Karlovačke županije te Grada Zagreba. Uz najbolje ekipe, proglašeni su i najbolji pojedinci prema odabiru trenera svih ekipa sudionica natjecanja. Nagrada za najboljeg obrambenog igrača pripala je mladom Siščaninu Leonardu Vekiću. Za najboljeg tehničara izabran je mladostaš Gabrijel Ivančić, a Filip Marinić iz Croatije proglašen je najboljim napadačem. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Tino Hanžić iz zagrebačke Mladosti.

 

“Muška odbojka najmlađi je sport u našem gradu i nadamo se da će, uz seniore koji nas odlično zastupaju u Prvoj ligi, ozbiljno nastaviti raditi i s omladinskim kategorijama kako bismo dobili još jedan kvalitetan sport u Velikoj Gorici”, rekao je savjetnik za sport Velike Gorice Darko Ćopić.