Prijava

Vaša prijava

Dinamo Hidrel imao prilika demolirati Turopoljac


Susjedi su igrali samo za prestiž jer kolo prije kraja konačna tablica je već poprimila konačan izgled uz male mogućnosti za promjene što se Kučana ili Novočičana tiće. Hidrel je otvorio utakmicu za poželjeti. Čim se krenulo s centra lopta je nakon 40 sekundi stigla do Vedrana Novosela koji je snažnim udarcem pogodio mrežu vratara Marija Zagorca i Čičani su poveli. Kučane to nije demoraliziralo jer su zagospodarili terenom i u 12. minuti nakon ubačaja s desna Dario Guduraš uspio je s jednog metra udaljenosti glavom neometen pogoditi iznad sebe gredu umjesto mreže!? Četiri minute kasnije Milatović je ubacio na drugu vratnicu a Tomislav Jakovljević volejom je gađao suprotni kut i zamalo promašio a i Guduraš je zakasnio dijelić sekunde ubaciti loptu u nečuvana vrata. Guduraš je u još dvije situacije (17. i 25. minuta) nakon odbijanaca vratara Ivana Šimića loše reagirao a onda je krenula neviđena serija promašaja domaćih, bolje reći Vedrana Novosela. Teško je imati bolje prilike iz kojih Čarli nije zabio u 20. minuti, 33., 52., i 84 kada je proslavio vratara Turopoljca korpulentnog Marija Zagorca. Nije se proslavio Kitanović u 55. minuti jer iz jedan na jedan sa Zagorcem pucao slabo pored desne vratnice skamnjenog golmana iz Kuča. I onda konačno u 85. minuti Petar Vukadin izbio je sam na vratara malo iskosa s desne strane i projektilom u bliže rašlje riješio pitanje pobjednika. Umjesto konačnih 2:0, prema samo onim velikim prilikama, moglo je završiti i recimo 8:3.

 

 

DINAMO HIDRE – TUROPOLJAC: 2 – 0
NOVO ČIČE Stadion Dinama Hidrela. Igrano 29. lipnja 2016. od 17.30. Gledatelja 100. Sudac: Almir Sejdinović (Zagreb). Pomoćnici: Ivica Malkoć i Matija Rožić (oba iz Velike Gorice). Delegat: Zvonimir Sedmak (Lukavec).

 

STRIJELCI: 1:0-V. Novosel (1), 2:0-Vukadin (85).
DINAMO HIDREL: Šimić, Balenović (od 39. Risonjić), Sabljo, Pudić, Hrgović (od 88. Povoljnjak), Mikulinec, Đuksi, Milanščak, Vukadin, Kitanović (od 90 Dolački), V. Novosel.
TRENER: Stiven Žitnik
TUROPOLJAC: Zagorac, Starčević, Fabijančić, Komić, Šanović (od 71. Gjurašin), Jakovljević, J: Dolibašić, Hajduk, Milatović, Guduraš (od 87. Klasnić), T. Novosel.
TRENER: Vlado Horvat
IGRAČ UTAKMICE: Tomislav Mikulinec

 

galerija fotografija


Rezultati nogometnih utakmica

Mraclin uvjerljivo do tri boda iz Vukovine