Prijava

Vaša prijava

MNL Turopolja i Posavine za vikend u Čiču i Lazinama


Natjecanje malonogometne lige Turopolja i Posavine ide dalje. U subotu 9. srpnja od 17 sati na igralištu Dinama Hidrela u Novom Čiču na rasporedu je 2. kolo koje je ranije odgođeno zbog lošeg vremena. Domaćin je momčad Čiča I.

Dan kasnije u nedjelju 10. srpnja Liga seli dva kilometra sjevernije u Lazinu Čičku a igraju se utakmice 6. kola. Prva utakmica u Lazinama na rasporedu je u 16 sati. Povjerenik natjecanja je super iskusni Jakov Marković iz Novog Čiča koji je uz pomoć sumještanina Franje Jergovskog i pokretač Lige prije godinu dana.

Jakov Marković rutinski vodi Ligu.
Jakov Marković rutinski vodi Ligu.

“Drugo izdanje Lige zasad ide prema planu što se same organizacije tiče. Ovogodišnje natjecanje je pomalo iznenađujuće neizvjesno što se rezultata tiče. Favoriti Kuče, Bukevje i Čiče I su već kiksali što su iskoristili Čička Poljana i Ribnica koji vode u redoslijedu. Inače, igra se u korektnom ozračju, posjeta je vrlo dobra a najviše gledatelja bilo je u Donjem Podotočju (nekoliko stotina), kvaliteta igre je zavidna i nema razloga da ne pozovemo ljubitelje nogometa ovog vikenda u Čiče i Lazinu. Zanimljivo, neke momčadi redovito treniraju u cilju što kvalitetnije prezentacije na Ligi što također govori o ozbiljnom pristupu natjecanju”- kazao je Jakov Marković za Cityportal.