Prijava

Vaša prijava

Stiven Žitnik proziva 1. kolovoza


Uvijek korektan trener iskusni Stiven Žitnik ostaje šef struke u Dinamu Hidrelu i sljedeće sezone. Seniore je preuzeo 10 kola prije kraja prošle od Marija Paviše i uspio momčadi trasirati put prema sredini redoslijeda što je i bio cilj.

Stiven Žitnik zakazao start priprema za 1. kolovoza.
Stiven Žitnik zakazao start priprema za 1. kolovoza.

“Nije se dogodilo ništa spektakularno. Šok terapija je izgleda uspjela jer je prekinuta neočekivana i pomalo neobjašnjiva serija poraza i na kraju smo zauzeli poziciju koju Hidrel objektivno i zaslužuje. Odlučile su domaće pobjede (osim nesretnog poraza od Dubrave) a pogođeno je instaliranjem Pudića na stopera. Za druge novotarije nije bilo vremena a ni potreba”- kazao je Žitnik na iznenada dogovorenom kratkom razgovoru prije odlaska na odmor nekud na Jadran.

 

“Iako na godišnjem, dok sam doma u dodiru sam ipak s poslovnim zadacima ali i onim nogometnim a odmoriti se ipak mora. Odlučio sam da pripreme startaju u ponedjeljak 1. kolovoza. Svi igrači iz prošle sezone ostaju u klubu a dogovoren je dolazak trojice novih koji će biti pojačanja. Dok ne sredimo dokumentaciju, iz razumljivih razloga s imenima ne želimo ići u javnost. Trenirat ćemo četiri puta tjedno uz odigravanje test utakmice kojih će biti desetak. Za sada su dogovorene s Poletom (6.kolovoza), Goricom II (17.8.) i Odrom (20.8.). Slijedi još definitivna potvrda Trešnjevke i finalizacija sudjelovanja na dva ljetna turnira”- otkrio je strateg Dinama Hidrela iz Novog Čiča Stiven Žitnik.