Prijava

Vaša prijava

Udarniku pobjeda u trećoj pripremnoj utakmici


Kurilovčani su odigrali i treću test utakmicu. Nakon drugoligaša Gorice (1:3), super ambicioznog a kvalitetnog trećeligaša Vinogradara (2:2), protiv HAŠKA stigla je i prva pobjeda koja je mogla biti i uvjerljivija. U 63. minuti Ante Radoš je velemajstorski pucao slobodni udarac i pogodio gredu od koje se lopta zabila u zemlju pa gore u mrežu samo nekoliko centimetara iza mjesta gdje je uzdrmala okvir. Pet minuta kasnije srušen je Pralas a glavni sudac se nakon dvije predhodne sumnjive situacije konačno odlučio pokazati na 11 metara za Udarnik. Brčić nije tako loše pucao ali iskusni Horvat mu je pogodio stranu i obranio.

 

Imali su domači i u 53. minuti tri prilike u jednom napadu a na kraju Zagorec je izbliza silovito uzdrmao vratnicu a mogao je mirno gađati i pogoditi. Gosti su najbliži bili pogotku minutu prije no što im se mreža zatresla za 1:0. Martinović je izišao sam na vratara a kad se očekivao siguran gol iskusni Kranjčec ga je nadmudrio i obranio. Imali su igrači HAŠK-a još nekoliko dalekometnih pokušaja (Delić, Kosić, Niang, Yaya-Gueye..) ali bez konkretnijeg učinka. Novu pripremnu utakmicu Udarnik ima već danas u srijedu od 18 sati na SRC Kurilovec. Protivnik je juniorska momčad Lokomotive. Treneru Udarnika Borisu Perkoviću stvari polako sjedaju na svoja mjesta što se upoznavanja igrača tiće i njihovih mogučnosti. Nije nam ni na kraj pameti petljati se u struku ali dojam je da se Milanović prometnuo u istinskog pozitivnog i motivirajučeg vođu, da kvalitetom uz Milku odskaču Radoš, Ladović, Džaja i Brčić, da se Mijo Šarić odlično snalazi na lijevoj strani posljednje četvorke.. Spomenuto nema težinu jer Perković je taj čije mišljenje je meritorno a on svima daje priliku da se nametnu. Čini se ipak da je i mjesto za golgetera otvoreno za natječaj.

 

Udarnik - Vinogradar 22-07-2016 (7)

 

 

UDARNIK – HAŠK 1:0 (0:0)

 

VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 70. Sudac: D. Rožić. Pomoćnici: Mužar i Z. Landeka (svi iz Velike Gorice).

 

STRIJELAC: 1:0-Radoš (63)

 

UDARNIK: Kranjčec, Kelihar, Ladović, Radoš, Šarić, Milanović, Džaja, Zagorec, Kelava, Brčić, Lučić (još su igrali: Sučić, Zlodi, Koritnik, Paradžik, Pralas, Matanović, Mihanović, I. Landeka, Strunje).
TRENER: Boris Perković

 

HAŠK: Horvat, Barišić, Barić, Vinković, Mioć, Drašković, Brlečić, Kosić, Delić, Krajačić, Zelenika (još su igrali: Čokor, Balagović, Ramljak, Ribić, Cholevinski, Mraković, Marković, Niang, Brašnić, Yaya-Gueye, Martinović, Ivezić).
TRENER: Ratko Ninković.