Prijava

Vaša prijava

Remi Udarnika kontra juniora Lokomotive


Udarnik je u dva dana odigrao dvije kontrolne utakmice i stoga je logično da je trener Boris Perković u ovoj fazi priprema eksperimentirao sa sastavom i doziranjem minutaže svojim igračima. Proiv junira Lokomotive seniori četvrtoligaša poveli su nakon kombinacije Zlodija i asistenta Mihanovića a zabio je izbliza Vjekoslav Lučić u 15. minuti. Kako je u prvih 45 minuta igrala postava koja će teško to opet ponoviti, nije to izgledalo tako loše. Posljednjih pola sata trener Udarnika Perković u igru je poslao imenima jače i iskusnije igrače koji su dominirali i dopadljivo za oko kombinirali. Izrađeno je tada i nekoliko zrelih prigoda za pogotke ali mreža gostiju nije se zatresla a jest ona Udarnika. Mladići trenera Besnika Prenge izjednačili su u 87. minuti kada je Igor Prajo primio loptu polulijevo, krenuo u sredinu i ne baš snažno pucao a lopta je iznenađujuće završila u desnom kutu mreže Sučića za konačnih 1:1. Slijedeću pripremnu utakmicu Udarnik ima u subotu doma u 10 sati a suparnik je trečeligaš Samobor.

 

Udarnik-Lokomotiva juniori (18)

 

UDARNIK – LOKOMOTIVA (JUN.): 1 – 1
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 100. Sudac: Sejdinović. Pomoćnici: Mužar i Z. Landeka (svi iz Velike Gorice).

 
STRIJELCI: 1:0-Lučić (15), 1:1-Prajo (87).

 
UDARNIK: Kranjčec, Strunje, Milanović, Pradžik, Koritnik, Mihanović, I. Landeka, Zlodi, Matanović, Pralas, Lučić (još su igrali: Sučić, Kelihar, Šarić, Ladović, Radoš, Džaja, Kelava, Zagorec, Brčić).
TRENER: Boris Perković

 
LOKOMOTIVA JUNIORI: Piličić, Brdek, Biškup, Rihtar, Vrapi, Doku, Filipović, Marinić, Perić, Majcenić, Krainović (još su igrali: Prpić, Kolega, Brekalo, Prajo, Misimi, Mišković, Jovičević).
TRENER: Besnik Prenga

 

galerija fotografija