Prijava

Vaša prijava

Turopoljac započeo pripreme osjetno pojačan


Županijski prvoligaš iz Kuča u petak 29. srpnja od 19 sati startao je s pripremama za novu sezonu i prvenstvo 2016/2017. Igrače su dočekali predsjednik kluba Tihomir Jakovljević, trener Vlado Horvat, novi sportski direktor Franjo Berković, članovi Uprave Drago Jakovljević i Dragomir Banić te predsjednik MO Kuča Mirko Berković.

Dio momčadi Turopoljca prije prvog treninga.
Dio momčadi Turopoljca prije prvog treninga.

 

“Godišnji odmori su u punom tijeku i pripreme ne započinjemo kompletni ali uskoro to neće biti problem. Turopoljac će u novo prvenstvo ući vrlo pojačan. Iz drugoligaša Gorice kući se vratio naš Igor Hajduk pa smo pitanje prvog topnika riješili na najbolji mogući način. Uspjeli smo iz Udarnika angažirati i mladog veznog igrača Ivana Šestoka. Ivan je u četvrtoligašu bio stožerni igrač i također je veliko pojačanje. Kući se iz Turopolja vratio opet naš iskusni stoper Branislav Bušić koji će zamjeniti Alena Komića koji je pak otišao u Njemačku. Pojačanje je svakako i vratar Nikola Dolački a on je stigao iz novočičkog Dinama Hidrela. Osim već spomenutog Komića napustio nas je još samo Mislav Starčević koji ide u Mraclin” – otkrio je predsjednik Tihomir Jakovljević a nadovezao se trener Horvat.

 

Iskusni strateg Vlado Horvat priprema prvi trening Turopoljca.
Iskusni strateg Vlado Horvat priprema prvi trening Turopoljca.

 

“Jasno da klub koji dovede ovakva pojačanja puca na visoke domete. Prvo mjesto je cilj ali time se ne želimo opterećivati. Spremiti se moramo što bolje, igrati isto tako pa dokle stignemo jer lopta je okrugla što je svima znano. Trenirati ćemo tri dana uzastopce pa slijedi dan odmora. Odigrati moramo i više test utakmica a zasad je poznato da 6. kolovoza igramo protiv Mraclina, 10. je na rasporedu Polet Buševec a 14. na turniru Pešćenice igramo kontra jakog Lekenika. Osim na spomenuta pojačanja računam i na starosjedioce Zagorca, Fabijančića, Tomislava Jakovljevića, A. Dolibašića, T. Novosela, J. Dolibašića, Guduraša, Đurašina, Milatovića, Nikolića, Raića, Šanovića, Klasnića, F. Hajduka i Petrovića” – kazao je Horvat i poveo igrače na njegovan travnjak kojeg su kvasile kapi vode iz sistema za zalijevanje. Dečkima je to itekako godilo jer temperatura je bila visoka iako se u Kučama spuštalo večer “Petek” na Gorici i čitavom Turopolju primicao se suboti.

 

Nikola Dolači, Igor Hajduk, Branislav Bušić i Ivan Šestok pojačali Turopoljac.
Nikola Dolači, Igor Hajduk, Branislav Bušić i Ivan Šestok pojačali Turopoljac.