Prijava

Vaša prijava

Udarnik nadigrao i trećeligaša Trnje


Trener četvrtoligaša iz Kurilovca Boris Perković sve je zadovoljniji onim što prezentira njegova momčad. Protiv Trnja nije mogao računati samo na lijevog bočnog Miju Šarića kojeg je vrlo dobro nadomjestio mladi Ivan Zagorec. Dobrih sat vremena nije se moglo zaključiti tko je tu jače rangirani, dapače Udarnik je djelovao moćnije pa i bolje. Strateg Perković pribojavao se samo neke individualne greške i ona se opet dogodila u u 22. minuti. Desni bek Strunje kontrlirao je loptu a nakon okljevanja pokušao je vratiti je vrataru ali bila je prekratka. Napadač Trnja Miro Barnjak iskoristio je poklon i zaobišao Feljana te zabio za iznenadno vodstvo Trnja.

Udarnik-Trnje (24)
Momčad Udarnika međutim nije potonula već je krenula još okomitije i napadački. Samo četiri minute imali su gosti vodstvo a onda nakon poduže lijepe kombinatorike Džaje, Milanovića i društva uposlen je lijevo Ivan Zagorec koji je još ljepše asistirao snalažljivom Goranu Petkoviću i mreža Trnja se tresla za 1:1. U 33. minuti zaustavljen je napad Trnja i sijevnula je kontra Udarnika na kraju koje je Ante Džaja odlično uposlio brzanca Josipa Grdenića koji je pogodio za 2:1. Nakon sata igre počele su rošade u obje momčadi i tempo je počeo jenjavati a kombinatorika više nije bila tako tečna i logična. Udarnik je međutim i dalje izgledao dobro ali Kranjčec je u 78. minuti spasio siguran pogodak i pobjedu četvrtoligaša. Novu pripremnu utakmicu Udarnik ima u petak 12. kolovoza doma u 18 sati protiv Kustošije.

Udarnik-Trnje (17)

 

UDARNIK – TRNJE: 2 – 1
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano u utorak 9. kolovoza u 18 sati. Gledatelja 60. Sudac: Sejdinović. Pomoćnici: Bratković i Marinčević (svi iz Velike Gorice).
STRIJELCI: 0:1-Barnjak (22), 1:1-Petković (26), 2:1-Grdenić (33).
UDARNIK: Feljan, Strunje, Ladović, Radoš, Zagorec, Milanović, Džaja, Grdenić, Kelava, Brčić, Petković (još su igrali: Kranjčec, Landeka, Mihanović, Pralas, Koritnik, Zlodi, Matanović, Paradžik).
TRENER: Boris Perković
TRNJE: Spudić, Tak, Čolić, Lončar, Vlatković, M. Žugaj, Nirberger, Pokrivać, Zubak, Barnjak, Ježić (još su igrali: Sušak, Ribić, I. Žugaj, Herek, Jelić, Vlak, Miličević, Šimunić, Čelić, Rade).
TRENER: Srečko Lušić

 

galerija fotografija

Udarnik-Trnje (1)
Udarnik-Trnje (2)
Udarnik-Trnje (3)
Udarnik-Trnje (4)
Udarnik-Trnje (5)
Udarnik-Trnje (11)
Udarnik-Trnje (12)
Udarnik-Trnje (13)
Udarnik-Trnje (14)
Udarnik-Trnje (15)
Udarnik-Trnje (16)
Udarnik-Trnje (17)
Udarnik-Trnje (18)
Udarnik-Trnje (20)
Udarnik-Trnje (21)
Udarnik-Trnje (22)
Udarnik-Trnje (23)
Udarnik-Trnje (24)
Udarnik-Trnje (25)
Udarnik-Trnje (7)
Udarnik-Trnje (8)
Udarnik-Trnje (9)