Prijava

Vaša prijava

Kustošija u golijadi uspješnija od Udarnika


Nakon prvog poluvremena ništa nije signaliziralo da bi u nastavku prisutni gledali pomalo neobičnu utakmicu bogatu golovima. U prvih 45 minuta igralo se ravnopravno, disciplinirano i odgovorno. Jedini pogodak dogodio se u 39. minuti. Visoko upućenu loptu Petković je tada nakon snažnog skoka glavom produžio utrčalom a brzom Brčiću koji se sjurio do vratara i nisko pogodio mrežu za 1:0. U nastavku trečeligaš iz Kustošije zaigrao je kao preporođen. Već u 52. minuti izbliza je zabio Christijan Borac za 1:1 a isti igrač bio je strijac i za 1:2 u 63. minuti nakon mlitavih reakcija nekolicine igrača uže Udarnikove obrane. U 67. minuti bilo je već 1:3 a na ubačaj s desna poentirao je Matej Vragolović. Pisalo se tada loše domaćima ali se onda ponovo ukazao Kristijan Brčić, na utakmici najbolji u redovima Udarnika. Najprije je lijevokrilni brzanac odlično izveo slobodnjak s lijeve strane u bliži kut (73. minuta) a onda je četiri minute kasnije sigurno pucao i kazneni udarac nakon gostujuće ruke i bilo je 3:3. Udarnik se tada pribrao i počeo tražiti pogodak za pobjedu. U 80. minuti nakon odbijene lopte Kelava izbliza nije pogodio praznu mrežu a nakon kontre zabio je Ivan Horvat i trečeligaš je opet vodio. Kada su domaći svim snagama krenuli barem po još jedno izjednačenje sjevnula je nova kontra i u posljednjim sekundama utakmice poentirao je i Tomislav Šušković za konačnih 3:5.

 

UDARNIK – KUSTOŠIJA 3:5 (1:0)

 

VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 100. Sudac: Čunčić. Pomoćnici: Bratković i Klasnić (svi iz Velike Gorice).

 

STRIJELCI: 1:0-Brčić (39), 1:1-Borac (52), 1:2-Borac (63), 1:3-Vragolović (67), 2:3-Brčić (73), 3:3-Brčić (77-11m), 3:4-I. Horvat(81), 3:5-T. Šušković (90).

 

UDARNIK: Kranjčec, Strunje, Ladović, Radoš, Zagorec, Milanović, Landeka, Grdenić, Zlodi (od 28. Džaja), Brčić, Petković (još su igrali: Feljan, Matanović, Pralas, Mihanović, Paradžik, Kelava).
TRENER: Boris Perković

 

KUSTOŠIJA: N. Đurđek, Gospođić, Pavliš, Cerovečki, Čurković, Meštrović, J. Šušković, Nimac, T. Horvat, I. Đurđek, Borac (još su igrali: Mihelčić, Metić, Močilac, T. Šušković, I. Horvat, Pavković, Vragolović, Lovrić).
TRENER: Renato Jurčec

 

galerija fotografija:

 

Udarnik-Kustošija (2)
Udarnik-Kustošija (16)
Udarnik-Kustošija (1)
Udarnik-Kustošija (4)
Udarnik-Kustošija (5)
Udarnik-Kustošija (6)
Udarnik-Kustošija (7)
Udarnik-Kustošija (8)
Udarnik-Kustošija (9)
Udarnik-Kustošija (10)
Udarnik-Kustošija (11)
Udarnik-Kustošija (15)
Udarnik-Kustošija (12)
Udarnik-Kustošija (13)
Udarnik-Kustošija (14)
Udarnik-Kustošija (3)