Prijava

Vaša prijava

Klas i Odra odigrali neodlučeno u Mičevcu


Nakon dvije pobjede (Gorica II, Gradići) Klas (JŽNL) je na svom igralištu odigrao neodlučeno protiv Odre (1.zagrebačka liga). Bila je to za pripremno razdoblje vrlo gledljiva utakmica dva raspoložena suparnika, igralo se otvoreno i stvoreno je mnogo izglednih prigoda za pogodak.

 

Nk Klas-Nk Odra (8)

Domaći su došli u vodstvo u uvodnoj fazi kada je Mihael Celčić prošao desnom stranom kao brzi vlak i centrirao za Butkovića koji je plasiranim udarcem pogodio suprotni kut. Odra je izjednačila nakon akcije Hutinskog preko Glasnovića koji je iz blizine pogodio mrežu i tako kaznio neodlučnost domaće obrane. Gosti su zaprijetili i u 35. preko Pisačića čiji je udarac zamalo promašio okvir vrata, a akciju je inicirao i šansu pripremio Domagoj Bedeković (u prvom poluvremenu igrao je za goste). U 43. D. Bedeković nije bio dovoljno priseban u situaciji ‘1 na 1’ i vratar Filipović je spasio svoja vrata.

 

Nk Klas-Nk Odra (14)

Odra je došla u vodstvo u 55. drugim pogotkom Glasnovića koji je iskosa s desne strane s desetak metara silovito zabio loptu iznad Filipovića pod gredu. Klas je bio blizu izjednačenja u 61. kada je Bubalo naciljao bliži kut ali je Nikšić sjajnom paradom odbio loptu u korner. Vratar gostiju je odlično reagirao i u 70. obranivši udarac D. Bedekovića (nakon odmora igrao je za Klas), ali je minutu kasnije ipak kapitulirao. Naime, Karlo Celčić je povukao loptu preko pola igrališta i uposlio najboljeg domaćeg igrača M. Celčića, koji s lijeve strane kao vihor ulazi u kazneni prostor i topovski zabija loptu u bliži kut za izjednačenje. D. Bedeković je u 77. propustio zicer na petercu, Nikšić je loptu izbacio u korner.

 
Pripremna utakmica
Klas – Odra 2:2 (1:1)
Mičevec. Igralište Klasa. Subota, 13.08.2016., 18 sati. Gledatelja 50. Sudac: Ivan Marinčević (Mičevec). Strijelci: 1:0 – Butković (7), 1:1 – Glasnović (25), 1:2 – Glasnović (55), 2:2 – M. Celčić (72).

 
KLAS: Filipović, K. Celčić, Kundih, D. Jelić, Bubalo, Fišer, Gusak, M. Celčić, Butković, F. Bedeković, Kadoić (još su igrali: S. Marinčević, D. Bedeković, Mikulić, Jokić, Crnjak). Trener: Igor Barukčić.

 
ODRA: Nikšić, Karadakić, Rogić, Mlinarić, Borojević, Lazić, Pisačić, Antunović, Hutinski, D. Bedeković, Glasnović (još su igrali: A. Jelić, Bajrić). Trener: Davor Gudiček.

 

galerija fotografija

Nk Klas-Nk Odra (1)
Nk Klas-Nk Odra (2)
Nk Klas-Nk Odra (3)
Nk Klas-Nk Odra (4)
Nk Klas-Nk Odra (5)
Nk Klas-Nk Odra (6)
Nk Klas-Nk Odra (7)
Nk Klas-Nk Odra (8)
Nk Klas-Nk Odra (9)
Nk Klas-Nk Odra (10)
Nk Klas-Nk Odra (11)
Nk Klas-Nk Odra (12)
Nk Klas-Nk Odra (13)
Nk Klas-Nk Odra (14)