Prijava

Vaša prijava

Poletu dvije vikend pobjede


Nogometaši Poleta pod vodstvom Zorana Tomčića odigrali su ovog vikenda na Zvrniku dvije pripremne utakmice. Tako je u subotu Polet ugostio Bunu i pobijedio visokim rezultatom 9:1. Strijelci za Polet bili su Brajković, Matušin, Sučić 2x, Župetić 3x, Ferenček i Peterlin, dok je počasni pogodak za Bunu postigao Starčević.

 

Polet je igrao u slijedećem sastavu: Bradić, Peterlin, Stuparić, Sovina, Klasnić, Blažinić,  Ferenček, Sučić, Brajković, Župetić, Matušin (Robić, Vuković, Josić, Barišić, Božurić), dok su za Bunu istrčali: Rak, Jelekovac, Kostadin, Horvačić, Golubić, I. Rak,  Mrkonjić, Milkota, Starčević, Ištvanić, Svekrić (Hudžber, Muža, Škojc, Marjanović)

 

Drugi dan u nedjelju Polet je igrao protiv Kupinca i ostvario drugu pobjedu rezultatom 3:2. Za Polet su pogotke postigli Sučić, Pejak i Stuparić, dok je za Kupinec dvostruki strijelac bio Matasić.

 

Polet je igrao u sastavu: Šoić, Peterlin, Stuparić, Sovina, Popovčić, Vuković,  Ferenček, Sučić, Matušin, Barišić, Pejak (Josić, Robić, Ban, Božurić). U subotu protiv Bune je sudio Bratković, dok je utakmicu protiv Kupinca sudio Mužar.