Prijava

Vaša prijava

U dvoboju kao za bodove Dubrava iskoristila darove Udarnika


Od svih ljetnih suparnika Udarnika u pripremnom periodu, Dubrava je iskazala najveću natjecateljsku moć a igrali su Kurilovčani uglavnom kontra trećeligaša. Svi pokušaji domaćih razbijani su presingom na loptu i igrača, britkost trećeligaša bila je konstantno na rubu prekršaja a kada je momčad trenera Davora Matića kretala prema naprijed bile su to okomite opasno točne lopte, posebno iskusnog znalca Domagoja Abramovića na zadnjem veznom(!?).

Udarnik-Dubrava (9)
I takvoj igri dečki stratega Borisa Perkovića znali su odgovoriti a onda se u 23. minuti dogodio nesmotren start na lijevom boku na Baučiću za kazneni udarac. Izvođač je bio Abramović a on ne griješi pa se mreža tresla za 0:1. Novi biser Udarnikove zadnje linije dogodio se u 36. minuti kada je lopta poklonjena Abramoviću, ovaj je lijepo lijevo gurnuo u for a Josip Krajina bombom pogodio suprotne rašlje i bilo je 0:2. Nakon odmora Udarnik je izgledao bolje ali prema naprijed nekonkretno. Momčad Udarnika osjetila je tako što znači parirati kvalitetnom trećeligaškom natjecateljskom nogometu a do prvenstva preostaje im još test utakmica u subotu (10) u Pisarovini protiv petoligaša Jamnice.

 

 

UDARNIK – DUBRAVA: 0 – 2
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 70. Sudac: I. Čužić. Pomoćnici: Bratković i Mužar (svi iz Velike Gorice).

 
STRIJELCI: 0:1-Abramović (23-11m), 0:2-Krajina (36).

 
UDARNIK: Kranjčec, Strunje, Milanović, Radoš, Zagorec, Landeka, Džaja, Grdenić, Kelava, Brčić, Petković (još su igrali: Feljan, Mihanović, Paradžik, Matanović, Pralas, Ladović, Zlodi).
TRENER: Boris Perković

 
DUBRAVA: Kakša, Kelemen, Brcković, Kolak, Šporčić, Hezler, Vozetić, Mioković, Abramović, Baučić, Krajina (još su igrali: Diceglia Turković, Berišić, Brkić, Krešić, Augustinović, Bukovec).
TRENER: Davor Matić

 

galerija fotografija

Udarnik-Dubrava (1)
Udarnik-Dubrava (2)
Udarnik-Dubrava (4)
Udarnik-Dubrava (7)
Udarnik-Dubrava (9)