Prijava

Vaša prijava

Hrvatski dragovoljac pobjednik Memorijalnog turnira Zorana Vrhovca


Memorijalni turnir Zorana Vrhovca za limače (godište 2006. i mlađe) u organizaciji NK Dinamo Hidrel odigran je jučer na igralištu u Novom Čiču. Natjecalo se 12 ekipa podijeljene u dvije skupine u kojima je igran jednostruki bod sustav (svaka sa svakom), a u doigravanje su se plasirale po četiri ekipe iz obje skupine. Četvrtfinale je igrano po ”rukometnom ključu” (A1-B4, B1-A4, B2-A3, A2-B3), a polufinale pobjednici iz susreta A1/B4 – B2/A3 i B1/A4 – A2/B3. Utakmice su igrane paralelno (istovremeno) na obje polovice igrališta, sastavi 8+1, vrijeme igranja jedno poluvrijeme od 20 minuta. Sve susrete (38) vrlo dobro vodili su suci: Tihomir Bratković, Ozren Kuretić i Josip Klasnić.

Valentina Vrhovac
Valentina Vrhovac

Dio turnira odigran je i po kišovitom vremenu, ali to dječacima nije smetalo da prikažu dopadljiv nogomet uz veliku potporu i glasno navijanje gledališta odnosno roditelja, baka i deda. Za razliku od četvrtfinalnih mečeva susreti u polufinalu, za 3. mjesto i u finalu bili su mnogo izjednačeniji, te su čak tri od četiri riješeni pucanjem penala s 9m. Gorica je u polufinalu protiv Udarnika prvo anulirala vodstvo suparnika i onda boljim izvođenjem udaraca s 9m plasirala se u završnicu. Gorica je i u finalnoj utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca bila u minusu (pogodio je Bruno Novosel), spasila se pred kraj sjajnim pogotkom Lovre Dukića. Ugodno je iznenadila Mladost (Obrezina) osvajanjem prvog mjesta u skupini, glatko je prošla u polufinale gdje je tijesno poražena od Hrvatskog dragovoljca, ali je protiv Udarnika pobjedničkom dugom (9:8) serijom penala osvojila treće mjesto.

 

Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su peharima i medaljama, medalje su dobili i četveroplasirani limači. Pojedinačne nagrade uručene su najboljem igraču, strijelcu i vrataru, kao i članovima dream teama. Nagrade su uručivali zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec i Valentina Vrhovac, kćerka pokojnog Zorana Vrhovca. Za odličnu organizaciju natjecateljskog dijela memorijala zaslužni su Darko Kučan, Marijan Milanščak i Jakov Marković, a za ostali dio organizacije pobrinuo se predsjednik NK Dinamo Hidrel Franjo Anić s brojnim suradnicima.

NK Hrvatski dragovoljac - pobjednik memorijala
NK Hrvatski dragovoljac – pobjednik memorijala

Memorijalni turnir Zorana Vrhovca u Novom Čiču
Četvrtfinale
NK Mladost (Obrezina) – NK Duga Resa 2:0, NK Hrvatski dragovoljac (Zagreb) – NK Tekstilac (Zagreb) 3:0, HNK Gorica – O.Š. Dinamo (Zagreb) 1:0, NK Mladost (Petrinja) – NK Udarnik 1:2.

 
Polufinale
NK Mladost (O) – NK Hrvatski dragovoljac 0:1, HNK Gorica – NK Udarnik 1:1, 3:2(9m).
Utakmica za 3. mjesto: NK Mladost – NK Udarnik 1:1, 9:8(9m).

HNK Gorica - 2.mjesto
HNK Gorica – 2.mjesto

Finale NK Hrvatski dragovoljac – HNK Gorica 1:1 (Novosel / Dukić), 4:3(9m).
Dream team: Aleksandar Crnčić, Bruno Novosel, Petar Radić (svi NK Hrvatski dragovoljac), Franko Modlic, Lovro Dukić, Lovro Krišto, Vito Hemen (svi HNK Gorica), Karlo Kovačić (NK Mladost Obrezina) i Stjepan Šebek (NK Udarnik).
Najbolji igrač: Bruno Novosel (NK Hrvatski dragovoljac). Najbolji vratar: Aleksandar Crnčić (NK Hrvatski dragovoljac). Najbolji strijelac: Franko Modlic (HNK Gorica).

 

galerija fotografija

Dream team
HNK Gorica - 2.mjesto
Memorijal Zorana Vrhovca (1)
Memorijal Zorana Vrhovca (2)
Memorijal Zorana Vrhovca (3)
Memorijal Zorana Vrhovca (4)
Memorijal Zorana Vrhovca (5)
Memorijal Zorana Vrhovca (6)
Memorijal Zorana Vrhovca (7)
Memorijal Zorana Vrhovca (8)
Memorijal Zorana Vrhovca (9)
Memorijal Zorana Vrhovca (10)
Memorijal Zorana Vrhovca (11)
Memorijal Zorana Vrhovca (12)
Memorijal Zorana Vrhovca (13)
NK Gradići - djevojčice  ravnopravno igraju s dječacima
NK Hrvatski dragovoljac - pobjednik memorijala
NK Mladost (Obrezina) - 3.mjesto
Valentina Vrhovac