Prijava

Vaša prijava

Gorički karatisti iz Čakovca se vratili s pet medalja, čak četiri su zlatne


Na Međunarodnom turniru ‘Međimurje Open’ jučer u Čakovcu je nastupilo 960 natjecatelja iz 11 zemalja, što je ovogodišnje izdanje učinilo najmasovnijim turnirom do sada. Na njemu su nastupili i sportaši Karate kluba Velika Gorica, a najuspješnija je bila Ines Grdenić koja je osvojila tri zlata i to u kategorijama juniorke do 53 kilograma, mlađe seniorke do 50 te mlađe seniorke do 55 kilograma.

 

“Turnir nam je poslužio kao prvi kontrolni u novoj sezoni, te smo vrlo zadovoljni rezultatima. Ines je nastupila u istom uzrastu u dvije kategorije jer nam je organizator tako dopustio. Naime, zbog većeg broja natjecateljica htjeli smo promijeniti kategoriju kako bi Ines imala više borbi”, kažu iz KK Velika Gorica.

 

Foto: Facebook
Foto: Facebook

 

Još jedno zlato u Veliku Goricu donio je Igor Vrban i to u kategoriji kadeta preko 70 kilograma. Broncu je u kategoriji juniora do 61 kilograma osvojio Kristijan Obrazović.

 

Idući vikend Karate klub Velika Gorica nastupit će u Zagrebu na velikom Međunarodnom turniru koji će okupiti preko 1.000 natjecatelja.