Prijava

Vaša prijava

Stjepan Pralas i društvo prizemljili Polet


Udarnik se ljetos značajno pojačao u cilju pokušaja ulaska u 3. HNL ali ni najveći optimisti u redovima Kurilovčana vjerojatno nisu očekivali tako furiozan prvenstveni starat. Šest utakmica, 18 bodova uz gol razliku 21:1! Šesti stradalnici bili su prošle subote korektni susjedi iz Buševca koji su u Kurilovcu popili šest gorkih pilula. Napadač Udarnika mladi 20-godišnji a već starosjedioc Stjepan Pralas zabio je tri komada i proglašen je igračem utakmice.

 

stjepan-pralas-trostruki-strijelac-protiv-poleta-jpg
Stjepan Pralas, trostruki strijelac protiv Poleta.

 

“Atmosfera u klubu je fenomenalna i nikad bolja. Momčad igra u duhu zdravog kolektiva a kvalitetu potenciraju iskusniji igrači kao Milanović, Brčić, Džaja i još neki koji bi mogli igrati u daleko jačoj ligi. Naglašeno se poštuje svaka situacija na terenu tako da mi mlađi imamo priliku učiti i ničim nismo zapostavljeni a u svakoj novoj utakmici zablista netko drugi. Protiv Poleta išlo je sve od noge baš meni” – zasluge za 6:0 Pralas je korektno rasporedio na sve suigrače. Tko je mladić rođen prije 20 ljeta u Zagrebu?

 

“Živim u Velikoj Gorici a nogomet igram od svoje pete godine u Šukerovoj akademiji uz trenera Hrvoja Ljubičića. Kasnije sam pozvan od strane trenera Zdravka Pigca u Hrvatski dragovoljac a radio sam individualno i u školi nogometa Krešimira Marušića. Kao junior branio sam još boje Gorice kod trenera Damira Grlića a već u tom uzrastu igrao sam i u seniorima Udarnika” – predstavio se Pralas koji uz posao i studira na veleučilištu u Gorici.

 

“Želim naglasiti da smo u Udarniku čvrsto na zemlji. Prvenstvo je tek započelo i idemo od suparnika do suparnika. Mislim da ni individualno ne letimo nepotrebno u visine. Naš strateg Boris Perković na raspolaganju ima dvadesetak igrača i odlično kombinira minutažu a u klubu su trenutno svime itekako zadovoljni” – zaključak je Stjepana Pralasa.