Prijava

Vaša prijava

Ivica Burić preuzima Polet


Za Upravu buševskog kluba jedna briga manje, postignut je dogovor, novi trener je Ivica Burić. Potvrdu smo dobili od uskoro novog predsjednika Ivice Markuza:
– Konačno smo riješili pitanje trenera odlaskom Tomčića. Prioritet nam su bile osobine čovjeka kojeg dovodimo, da ima licencu, znanje i da poznaje sredinu u kojoj će raditi. Ivica Burić to ima i odluka je pala. – kratka je izjava čelnog čovjeka sa buševskog Zvrnika.

 

ivica-buric-novi-trener-poleta
Ivica Burić

 

Burićev zadnji klub bio je proljetos Turopolje gdje je polučio vrlo dobar rezultat, a zbog zdravstvenih problema odlučio je napraviti pauzu, očito se zdravlje popravilo i ponuda iz Buševca nije se mogla odbiti:
– Počašćen sam odabirom mene na dužnost prvog čovjeka struke, znam da su kontaktirali sa još nekoliko poznatih trenera. Svakako je izazov 4. liga u kojoj se natječe moj novi klub. Momčad uglavnom poznajem, neke igrače sam trenirao kad su još bili u mlađim kategorijama u Vukovini.

 
Imamo zanimljiv igrački kadar koji ima kako bi se reklo glavu i rep. Vratio se Zagorac i Zlodi nakon povrede. Taj sastav igrača koji ima Polet je već duže vrijeme na okupu i tu sam siguran neće biti problema. Jednostavno nastaviti tamo gdje je bivši trener stao, Poletov jedini cilj je ostati u ligi i vjerujem da sa ovom momčadi mogu ostvariti zadaću koja je predamnom. – rekao je na kraju Ivica Burić.