Prijava

Vaša prijava

FOTO Njegač i Marasco prošli na vaganju, a evo što su rekli jedan o drugome…


Ivan Njegač, uoči večerašnje borbe u kategoriji do 65 kilograma protiv Talijana Luce Marasca u dvorani Srednje škole, uspješno je prošao vaganje. Gorički boksač težak je 64,9 kilograma, dok je njegov protivnik nešto teži, ima 65,4 kilograma. Njegač i Marasco snage će odmjeriti u glavnom meču večeri, a osim njih posjetitelji će vidjeti još jedan profesionalni meč u kojem će se u ringu susresti Talijan i Mađar.

 

“Dobro se osjećam, sve se dobro posložilo, kilaža je u redu i sve je spremno za spektakl. Protivnik je niži od mene, čvrst je i jak, bit će sigurno dobra borba i neće biti lagano jer je jako dobar boksač, ali to smo i pretpostavili“, rekao je ivan Njegač kojem će ovo biti 10. profesionalni meč u karijeri.

 

“Ne poznajemo se, ali siguran sam da će to biti boks na visokoj razini. Borba će biti zanimljiva. Ući ćemo u žrvanj, bit će to ponosna borba. Njegač je visok i ne znam kako se bori, ali moj moto je uvijek ići naprijed. Jako sam dobar tehničar i mislim da mi je to prednost”, rekao je Luca Marasco koji do sada ima 20 profesionalnih borbi, a samo je u dvije izgubio.

 

boks-ivan-njegac-1

 

“Ovo je njegov prvi meč bez kacige, do sada se uvijek borio s kacigom jer je tek prije 20 dana napunio 18 godina, a takav je zakon u Italiji. Ima 93 kilograma. Ovo će biti njegovo prvo pravo iskustvo, ozbiljan meč i zahvaljujemo organizatoru što mu je dao priliku da ga ljudi mogu vidjeti”, rekao je trener Meritona Scialle Ferrari Ferruccio.

 

U večerašnjem boksačkom spektaklu koji počinje u 19 sati, Goričani će moći vidjeti i mlade nade. U amaterskim borbama pokazat će se Antonio Čakarić protiv Luka Šunjerga i Mislav Kovačević koji će se boriti s Lukom Jančićem.

 

Galerija fotografija

 


Otvoreni dani suda