Prijava

Vaša prijava

Novo okupljanje radnikovaca


Tradicija je svake godine okupljanje negdašnjih igrača i simpatizera Radnika iz Velike Gorice. Minule 2015. umjesto uobičajenog domjenka održana je promocija monografije NK Radnik u Plavom salonu na Gradskom stadionu i tom prilikom družile su se mnoge generacije “šljakera”.

 

Radnikovci na godišnjem domjenku 21. studenog 2014.
Radnikovci na godišnjem domjenku 21. studenog 2014.

 

Krajem prošlog tjedna u ugostiteljskom prostoru “Kavalira” u Novom Čiču (vlasnik Dubravko Hrkovac) sastali su se Ivan Mišerić Pevi, Ranko Dobrić, Silvio Kranjac, Mirko Babić, Krešo Marušić, Mladen Župetić Keber, Nikola Plepelić Prco i Dubravko Hrkovac te dogovorili vrijeme, mjesto i način ovogodišnjeg druženja.

 

Organizacijski odbor za domjenak NK Radnik
Organizacijski odbor za domjenak NK Radnik

 

“Pozivamo sve bivše igrače Radnika, trenere, članove negdašnje Uprave i simpatizere na domjenak u ponedjeljak 21. studenog u ugostiteljski objekt “Zrinski” u Črnkovcu. Finiš okupljanja je oko 18 sati kada će započeti već uobičajen sadržaj (prigodna dobrodošlica, večera, fotografiranje, živa glazba uz pjesmu i ostalo što već ide uz ovakva okupljanja)”-pozivnice su zajednički odaslali svi gore spomenuti ispred organizacijskog odbora.