Prijava

Vaša prijava

Dva treća mjesta na Prvenstvu Hrvatske za Maraton klub Velika Gorica


Hodači Maraton kluba Velika Gorica osvojili su u subotu dva treća i četvrto mjesto na Prvenstvu Hrvatske u cestovnom hodanju održanom na zagrebačkom Jarunu.

 

Oton Blokar osvojio je 3. mjesto na 10 kilometra u kategoriji juniora, a njegov rezultat je 1:07:20. Ivan Matej zauzeo je 4. mjesto na 10 kilometara u kategoriji mlađih juniora, a rezultat mu je bio 1:30:32. U kategoriji seniora Berislav Devčić natjecao se u hodanju na 20 kilometara, a s vremenom 2:07:05 osvojio je 3. mjesto.

 

Foto: MK Velika Gorica/Facebook
Foto: MK Velika Gorica/Facebook

“Posebno treba pohvaliti naše mlade članove koji su, nakon tek mjesec dana treniranja, uspjeli završiti vrlo zahtjevnu trku. Zahvaljujemo Krešimiru Jurlinu, treneru hodača u A.K. Agram, koji je primao naše dečke na svoje treninge kako bi koliko toliko savladali vrlo zahtjevnu hodačku tehniku. Nadamo se da će ovaj uspješan nastup biti poticaj našim dečkima da nastave trenirati, a možda i poticaj još nekim mladim članovima kluba da se počnu baviti ovom vrlo lijepom, ali i zahtjevnom, atletskom disciplinom”, rekao je tajnik Maraton kluba Velika Gorica Krunoslav Hrnjak.