Prijava

Vaša prijava

Djevojčice Udarnika osvojile turnir u Velikoj Gorici


Mailom se javila tajnica i trenerica iz Ženskog rukometnog kluba Udarnik iz Kurilovca Martina Vugrinović kojeg prenosimo autentičnog u cijelini. “Naše mini rukometašice prošli su vikend (10. i 11. prosinca 2016.) sudjelovale na velikom međunarodnom turniru u organizaciji RŠ Vučići koji se održavao u Zagrebu i u Velikoj Gorici. Prvi dan turnira u kategoriji 2007.godišta naše djevojčice nisu imale sreće te su sve utakmice izgubile (u zadnjim sekundama prve dvije). Drugi dan je priča za sebe. Djevojčice 2006. godišta (“pojačane” sa mlađim 2007. i 2008. godištem) odmah su ujutro pobijedile Karlovac 6-1 i Moslavac 11-9, što je ogroman uspjeh jer u tom godištu za Udarnik nastupaju većinom djevojčice 2007. i 2008. godišta! Kasnije smo izgubili ostale utakmice, ali će ovaj turnir biti i njima upisan u sjećanje po ove dvije vrhunske izvedbe.

Male rukometašice prošli su vikend (10. i 11. prosinca 2016.) sudjelovale na velikom međunarodnom turniru u organizaciji RŠ Vučići. Foto: ŽRK Udarnik

A naše najmlađe djevojčice (2008 i 2009. godište) ispisale su najveći uspjeh našeg kluba u mini rukometu! U skupini su nadmoćno pobijedile Samobor (6-1) i Moslavac (7-2) i sa te dvije pobjede osigurale razigravanje za finale. U razigravanju pobjeđuju Karlovac (u euforiji nismo zapamtili rezultat), te ulaze u finale! U finalu na oduševljenje svih prisutnih pobjeđuju Pisarovinu (6-3) te osvajaju 1. mjesto! Veliki, veliki uspjeh našeg malog kluba koji će ostati upisan u povijesti kluba! Čestitamo svim djevojčicama koje su sudjelovale i zahvaljujemo roditeljima na izuzetno dobrom ponašanju, korektnom navijanju i podršci tijekom cijelog vikenda. U najbolju petorku turnira ušle su naše tri djevojčice; Sara Milanović koja je već godinu dana s nama te čak i sa “velikim” curama 2006. godišta oduševljava svojim igrama, golmanica Marijeta Sofić Čunčić koja nam je ove jeseni stigla iz Baltazara i Patricia Bajsar, djevojčica koja je počela trenirati prije 2 mjeseca!”- napisala je samo za cityportal Martina Vugrinović i poslala slijedeću pozivnicu:

Male rukometašice prošli su vikend (10. i 11. prosinca 2016.) sudjelovale na velikom međunarodnom turniru u organizaciji RŠ Vučići. Foto: ŽRK Udarnik

 

“Traju Upisi u školu rukometa Udarnik za djevojčice od 6-14 godina na broj 098 47 11 30 (Martina). BOŽIĆNA AKCIJA – djevojčice mogu od 15.12 do 10.1 (za vrijeme zimskih praznika) BESPLATNO doći na treninge, trenirati i vidjeti da li je rukomet možda sport za njih, bez obaveze upisa u klub! Sve dodatne informacije i prijave također na broj 098 47 11 30 (Martina Vugrinović). Dovedite dijete za vrijeme zimskih praznika u dvoranu, da se bavi sportskom aktivnosti! TRENINZI ĆE ZA VRIJEME ZIMSKIH PRAZNIKA BITI U OŠ KUMIČIĆ, OŠ HRIBAR I GRADSKOJ DVORANI VELIKA GORICA”- tajnica i trenerica ŽRK Udarnik Martina Vugrinović.