Prijava

Vaša prijava

Udarnik startao u godinu trećeligaškog nogometa


Led i velika studen okovali su Veliku Goricu, Turopoljsku ravnicu kao i cijelu lijepu našu ali nogomet se ipak vratio, pa i u Kurilovec.

Nogometaši Udarnika odmarali su od velikih terena kao vodeći u prvenstvu MŽNL središte i samo čudo ih može zaustaviti od ulaska u kvalitetnu 3. HNL Zapad u društvo klubova s mora Opatije, Krka i Jadrana iz Poreča, zatim Zagorca iz Krapine, Vrbovca, Sisačke Segeste, Maksimira, predstavnika Jaskanskog kraja Vinogradara i ostalih.

 

Igrači i struka Udarnika prije prvog ovogodišnjeg treninga. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Momčad stratega Borisa Perkovića i desne ruke mu Jurice Šimira u nedjelju 22. siječnja 2017. od 11 sati započela je pripreme za proljetni nastavak prvenstva. Igrače su prije nedjeljnog ručka dočekali i pozdravili predsjednik Udarnika Filip Gabelica, članovi uže Uprave braća Ivica i Robert Krmpotić, Silvio Kranjac, sportski direktor Darko Janječić, trener Perković a bili su nazočni i šef škole nogometa Josip Mučnjak, ekonom Miro Halilić i predstavmici medija. Ulogu glasnogovornika spram sedme sile preuzeo je Janječić.

 

“Iz Udarnika zimus nitko nije otišao a jači smo za Hrvoja Šimića pristiglog iz Segeste. Za proljetni dio prvenstva računamo na Domagoja Kranjčeca, Tihomira Feljana, Damira Milanovića, Karla Strunju, Miju Šarića, Dražena Ladovića, Antu Džaju, Nikolu Brajka, Josipa Grdenića, Kristijana Brčića, Gorana Petkovića, Stjepana Pralasa, Mateja Skrbina, Ivana Landeku, Toni Maričevića, Karla Stojića, Josipa Mihanovića, Ivana Matanovića, Marka Paradžika, Mateja Kelavu, Josipa Zlodija, Marka Kelihara, Hrvoje Šimića, Filipa Gršića, Matiju Kolareca i Petra Krasnića. Treninzi će biti 6 puta tjedno na pomoćnom igralištu i terenu s umjetnom travom SRC Kurilovec a imamo na raspolaganju i teretanu u Sesvetama. Po posebnom programu pripreme će početi Marko Kelihar i Hrvoje Šimić (operirali koljeno) ali nadamo se da će do početka prvenstva oba biti potpuno spremni i da će biti prava pojačanja.

 

Dogovorene su pripremne utakmice protiv Jamnice, Kustošije, Španskog, Turopoljca i juniora Lokomotive. Od 4. do 12. veljače igramo na turniru HAŠK-a kontra Samobora, Stupnika, Trnja, kluba iz Austrije i domaćina. Bez fige u džepu mogu kazati da već od prvog treninga započinje selekcija za iduću sezonu u 3. HNL te tražimo od igrača i struke maksimalnu ozbiljnost bez obzira što smo teoretski osigurali viši rang. Moram naglasiti da je Udarnik odlično sređen i posložen klub najviše zahvaljujući predsjedniku Filipu Gabelici, braći Ivici i Robertu Krmpotić, Silviju Kranjacu i ostalima pa je veliko zadovoljstvo raditi u takvom okruženju a struka i igrači moraju to itekako poštivati”- u poticajnom tonu kazao je na kraju sportski direktor Janječić.


Modelarska liga, državna razina natjecanja