Prijava

Vaša prijava

Goricu u finalu u Gabeli čeka Zrinjski vodeća momčad BH Telecom Premijer lige


Gorica je ušla u finale međunarodnog turnira u Gabeli, nakon što je u lutriji jedanaesteraca bila bolja od domaćeg prvoligaša GOŠK-a. Nije ovo bila utakmica za pamćenje, a nakon svega dan odmora i napornih treninga nakon utakmice s Cibalijom teško je bilo za očekivati ljepoticu od utakmice. Domaćin je do 52. minute iskoristio dvije pogreške Gorice i poveo 2:0, no gosti su pritisnuli i već tri minute kasnije Matošević je srušen u velikoj prilici, a Španja iz kaznenog udarca smanjuje. U 79. minuti Matošević je još jednom prekršajem zaustavljen u izglednoj prilici za drugi kazneni udarac koji je realizirao Pejić. Gorica je do kraja utakmice mogla i preokrenuti rezultat u svoju korist, ali je na kraju boljim obranama vratar Jurica zasluženo ušla u finale gdje je čeka vodeća momčad BH lige mostarski Zrinjski koji je u prvoj utakmici turnira pobijedio Hajduk 2:1.

11.02.2017. Gabela – Gorica je pobjedom nad GOŠK-om ušla u finale međunarodnog turnira u Gabeli. foto: Hercegovina.info

Gabela, utakmica memorijalnog turnira Andrija Anković, 11.02.2017. u 15:00. Gledatelja 1000. Glavni sudac: Mateo Musa. Pomoćnici: Tomislav Kraljević i Jure Musa.

GOŠK – GORICA 2:2 (1:0, 5:6)

STRIJELCI:  1:0 Čolić (28), 2:0 Ereiz (52), 2:1 Španja (55, 11m), 2:2 Pejić (79, 11m)

GOŠK: Sušac, Jelavić, Čolić, Senić, Đajić, Dodik, Zolj, Ereiz, Petrović, Mišić, Ramić (Brkić, Dalmatin, Jurčević, Obradović, Anković)
Trener: Darko Vojvodić

GORICA: Kahlina, Jančetić, Žutić, Krizmanić, Šutalo, Serdarušić, Matoš, Pejić, Španja, Tatar, Prskalo (Juric, Čurek, Sumić, Muhar, Matošević, Rašić)
Trener: Damir Milinović