Prijava

Vaša prijava

Udarnik s dva remija zaključio turnir na Peščenici


Darko Janječić, šef struke u Kurilovcu uvijek ima vremena za dopisnika Cityportala. Javio se odmah po završetku turnira HAŠK-a u Zagrebu na Pešćenici koji je trajao desetak dana uz sudjelovanje šest momčadi i gostiju iz Austrije.

 

Darko Janječić

 

“Današnjom (nedjelja 12. veljače 2017.) utakmicom sa juniorima Dinama završili smo sudjelovanje na turniru Haška. U tvrdoj utakmici sa juniorima Dinama odigrali smo 0:0 u jednoj lijepoj, čvrstoj utakmici sa dosta šansi s obje strane. Igrali smo u sastavu: Feljan, Krasnić, Šarić, Petković, Maričević, Stojić, Džaja, Kelava, Pralas, Brajko i Ramljak.

Jučer u subotu (11. veljače) igrali smo protiv Samobora i odigrali 2:2. Tu utakmicu smo vodili 2:0 i bili puno bolji, na kraju je malo popustila koncentracija i Samoborci su poravnali na 2:2. Golove za nas su zabili Kelava i Ramljak. Protiv Samobora igrali smo u sastavu: Kranjčec, Zlodi, Mihanović, Skrbin, Milanović, Maričević, Gršić, Stojić, Kelava, Grdenić, Ramljak (još su igrali: Ladović, Petković, Pralas, Brajko.)

 

Igrači i struka Udarnika prije prvog ovogodišnjeg treninga. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Ovaj vikend na poštedi su bili Brčić zbog problema sa upalom tetive i junior Kolarec zbog bolesti. Na turniru smo igrali 5 utakmica od toga smo izgubili od Trnja 1:0 i Haška 3:1. Pobijedili smo Stupnik 3:2, te odigrali neriješeno protiv Samobora 2:2, te juniora Dinama 0:0. Turnir je sjajno organiziran i pun pogodak je za sve momčadi koje su igrale na njemu, te se ovom prilikom zahvaljujemo nogometnom klubu HAŠK i čestitke na sjajnoj organizaciji. Rezultat nam je bio manje važan, najvažnije nam je bilo da svi igrači dobiju šansu i da svi pokažu svoje znanje i umijeće. Idući tjedan polako počinjemo sa uigravanjem momčadi i već u srijedu 15. 02. 2017. igramo prijateljsku utakmicu na umjetnoj travi SRC Špansko s domaćinom u 18:00 sati, te u subotu 18.02.2017. kada nam u goste stižu susjedi iz Kuča.

 

Utakmica sa Turopoljcem se igra u subotu na pomoćnom igralištu SRC Kurilovec s početkom u 15:00 sati. Inače pripreme teku prema planu, trenira se svaki dan u kombinaciji sa teretanom u Sesvetama, te odigravanjem pripremnih utakmica. Svi igrači sjajno podnose pripreme i prava je borba za svako mjestu za udarnih jedanaest. Pravo osvježenje za našu momčad je dolazak mladog 19-godišnjeg Branimira Ramljaka, koji je prošao školu Kustošije i Intera. Ramljak trenira sa nama sedam dana, sjajno se uklopio u našu momčad i odigrao je tri utakmice za nas na turniru HAŠKA i bio strijelac dva zgoditka. Radi se o mladom, brzom, tehnički potkovanom igraču, koji igra na poziciji krilnog igrača, može igrati desno i lijevo i prema prikazanoj igri bit će veliko pojačanje za momčad trenera Perkovića u našim ambicijama u proljetnom dijelu MŽNL Središte”- otkrio je sportski direktor Udarnika Darko Janječić.