Prijava

Vaša prijava

Gorica minimalno poražena od Zrinjskog, Serdarušić proglašen igračem turnira u Gabeli


Gorica je u finalu memorijalnog turnira Andrija Anković u Gabeli poražena od vodeće momčadi BH Telecom Premijer lige Zrinjskog iz Mostara rezultatom 1:0. Za Goricu je ovo danas bila mnogo bolja utakmica od one jučer, a unatoč zasluženoj pobjedi vodeće momčadi prvenstva, da je ona otišla i na stranu Gorice bilo bi potpuno zasluženo. Jedini pogodak na utakmici postigao je Todorović u 33. minuti.

Trener Milinović je izjavio slijedeće: “Jučer smo imali tešku utakmicu protiv domaćina turnira ali smo se nakon negativnog rezultata 0:2 uspjeli vratiti što pokazuje karakter i moć momčadi. Bili smo bolji suparnik tokom cijele utakmice, domaćin je bio malo agresivniji što nas je uz dosta loš teren onemogućavalo da postignemo nešto više od remija, ali na kraju smo ipak zasluženo prošli do finala. Sa današnjom utakmicom finala sam iznimno zadovoljan, bili smo rastrčani, agresivni kad je to bilo potrebno i imali veliki posjed lopte, a protivnik nam je s druge strane bio prvak BiH. Zrinjski nam gotovo nije stvorio prilike i ovog trenutka mogu reći da sam zadovoljan kako danas Gorica izgleda, a nemojmo zaboraviti da su nam čak tri stopera ostala u Velikoj Gorici (Husinec, Smoljo i Babok), te da danas nisam mogao računati na Pejića, Prskala, Malukua, Humeljaka i Žužula. Ovdje u Međugorju nam je stvarno odlično od smještaja do uvjeta za rad, a prati nas i lijepo vrijeme. odigrali smo već i tri jake utakmice, a u utorak nas očekuje još jedna u Dubrovniku gdje ćemo igrati protiv domaćeg GOŠK-a na kojoj ćemo dati priliku i igračima koji su u ovim utakmicama imali nešto manju minutažu. U Veliku Goricu se vraćamo u srijedu, a već u subotu u Velikoj Gorici igramo protiv prvoligaša iz Slovenije – Aluminija.”

Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač Gorice Josip Serdarušić.

 

HŠK ZRINJSKI MOSTAR​ – HNK GORICA 1:0

Gabela, finale memorijalnog turnira Andrija Anković

STRIJELAC: 1:0 Todorović (33)

ZRINJSKI MOSTAR: Vasilj – Barić, Bogdanović, Jakovljević, Kukoč – Petrak, Pehar, Peko, Todorović – Kajkut, Mrkaić (Kozić, Blaić, Lučić, Jamak, Filipović, Kobiljar)
Trener: Ivica Barbarić

GORICA: Kahlina – Jančetić, Žutić, Šutalo, Krizmanić – Matoš, Serdarušić – Matošević, Španja, Tatar – Sedlaček (Juric, Sumić, Čurek, Rašić, Krsnik, Muhar, Povoljnjak)
Trener: Damir Milinović