Prijava

Vaša prijava

Spremniji Gradići bolji od Dinamo Hidrela


U petoj pripremnoj utakmici četvrtoligaš Gradići relativno lako se “obračunao” sa županijskim ligašem iz Novog Čiča. U 10. minuti iz prekida Bogović je ulijevo pronašao Budimira čiji niski ubačaj pred vrata Kučan u pokušaju izbijanja autogolom donosi vodstvo Gradićima. U 40. minuti prvi ozbiljniji pokušaj Hidrela preko Novosela završava kraj gola.

 

12.02.2017. Mraclin, igralište Stara graba. Gradići-Dinamo Hidrel. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

U nastavku drugog poluvremena nakon pet minuta igre Risonjić je srušio Štefnera u kaznenom prostoru, a iz bijele točke sigurno je pogodio Šandor za 2:0. Isti igrač našao se u pravim prilikama za povećanja vodstva u 65. i 68. minuti, kao i Ekollo u 73. minuti za Gradićane. Bolja momčad ove utakmice Gradići u 78. minuti dolaze do trećeg pogotka, prethodno je Bogović odlično dugom loptom pronašao Budimira u petercu koji glavom matira Sabolića.

 

12.02.2017. Mraclin, igralište Stara graba. Gradići-Dinamo Hidrel: Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

 

GRADIĆI – DINAMO HIDREL 3:0

MRACLIN. Igralište Stara graba. Gledatelja 40. Sudac: Marinčević (Velika Gorica).

STRIJELCI: 1:0 – Kučan (10 – autogol), 2:0 – Šandor (50 – 11 m), 3:0 – Budimir (78).

 

GRADIĆI: Kovačić, Lacković, Krstanović, Rajić, Budimir, Cindrić, Cedrich, Bogović, Šandor, Župetić, Ekollo (još su igrali: Barišić, Štefner, Leder, Tali). TRENER: Zoran Tomčić.

 

DINAMO HIDREL: Sabolić, Sabljo, Sabljak, Kučan, Dodlek, Milanščak, Mikulinec, Đuksi, Balenović, M. Rus, Novosel (još su igrali: Risonjić, Vukadin, Slivak, Nikić, Gmižić). TRENER: Stiven Žitnik.