Prijava

Vaša prijava

Botinec bez milosti prema Jelačiću iz Vukovine


Na nedjeljnoj jutarnjoj matineji na terenu s umjetnom travom u Velikoj Gorici test utakmicu odigrali su županijski prvoligaš te šestoligaš Jelačić iz Vukovine i petoligaš član 1. Zagrebačke lige Botinec.

 

Momčad Jelačića iz Vukovine čeka uporno uigravanje. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Nakon utakmice, novom treneru Jelačića Mladenu Arbanasu, ostale su velike brige pred start proljetnog dijela prvenstva a strategu jače rangiranog Botinca Davoru Bosnaru nada u ljepše proljeće od prošle tmurne jeseni (Botinec je na samom začelju redoslijeda u svojoj ligi).

 

Detalj s utakmice Jelačić Vukovina-Botinec 0-6. Mato Paviša/cityportal

Poslije dopadljive igre Botinca Nikola Grubišić namjestio je prva tri pogotka, dva uvodna Dini Hadžoviću i treći Ivanu Brajkoviću glavom. Za 0:4 Grubišić je i zabio na asistenciju Hadžovića. U 80. minuti pucao je Grubišić i kazneni udarac ali ga je vratar Jelačića Kruno Šipušić pročitao i obranio. U finišu utakmice razigrani Botinčani zabili su još dva a strijelci su bili Luka Kršić i Ivica Marić za konačnih 0:6. Imao je Jelačić neke prigode za poentiranje ali mreža Botinca se nije zatresla.

 

Ekipa Botinca na poluvremenu utakmice protiv Jelačića. Foto: Mato Paviša/cityportal

 

 

JELAČIĆ (V) – BOTINEC: 0 – 6
VELIKA GORICA Gradski stadion, igralište s umjetnom travom. Gledatelja 10. Sudac: Jerbić (Velika Gorica).

 
STRIJELCI: 0:1-Hadžović (17), 0:2-Hadžović (23), 0:3-Brajović (45), 0:4-Grubišić (57), 0:5-Kršić (84), 0:6-Marić (90).

 
JELAČIĆ (V): Kruno Šipušić, Šanović, Hmelina, Kovačević, Krešo Šipušić, Debijađi, Horvat, D. Matković, Hrkovac, Panić, Kriste (Mikulin, Karlović).
TRENER: Mladen Arbanas

 
BOTINEC: Okun, Sušac, Kršić, Ivanković, Žitković, Brajković, Zebec, Božiček, Krizman, Grubešić, Hadžović (još su igrali: Mulavić, Menalo, Marić, Petrović, Brletić, Maran).
TRENER: Davor Bosnar